header oranje fruit en groenten

AGF

Vandaag de dag is er meer aandacht voor gezond en veilig voedsel dan ooit tevoren. Producten uit deze branche dragen bij aan een gevarieerde en gezondere leefstijl. Voor supermarkten, winkels en afnemers staat het garanderen van voedselveiligheid van deze gezondere producten dan ook hoog in het vaandel.

Productieprocessen

Als teler kun je je laten certificeren voor de GLOBALG.A.P standaard, die geldt voor agrarische producten. Zodra producten van de boer naar de verwerker gaan, komen er verschillende aanvullende kwaliteitsnormen en certificeringseisen bij kijken. In de tussenhandel en productie van bijvoorbeeld private label producten, produceren bedrijven vaak volgens BRC, IFS, HACCP, FSSC 22000, ISO 22000 en SQF.

Onze kennis van de branche

Graag geven wij jou kennis op maat die toegepast kan worden binnen de branche AGF. Zo doen wij er alles aan om de risico’s van ziekteverwerkers zoveel mogelijk te beperken. Denk aan pathogenen zoals Listeria monocytogenes, Salmonella en E-coli, die onder andere vanuit vervuilde grond jouw product kunnen verontreinigen. We ondersteunen je bij de beheersing van jouw processen en bij het maken van de juiste afwegingen op het gebied van onder andere leveranciersbeheersing. Denk aan hoe je op de juiste manier om kunt gaan met producten afkomstig uit risicolanden. Door het verifiëren van de kwaliteit van jouw producten, controleer je of jouw afgenomen producten voldoen aan de wettelijke eisen.

Verbeter de kwaliteit van groenten en fruit met 4 maatregelen

Groenten en fruit van goede kwaliteit is van essentieel belang. De kwaliteit moet je daarom continu beheersen en verbeteren. Maar wat is kwaliteit? Wie bepaalt de norm? En hoe kun je kwaliteit beïnvloeden? Na het lezen van de whitepaper heb jij inzicht in de verschillende factoren en invloeden die de kwaliteit van AGF bepalen.

Download whitepaper

Hulp nodig bij AGF producten?

karin2

Neem contact op met onze Director Quality & Business Development Karin Gorree

Neem contact op

Keurmerken

BOB logo
bga-logo
fairtrade logo
demeter logo
logo-milieukeur
logo-skal

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Ervaringen van onze klanten

karin2

Hulp nodig bij AGF producten?

Neem contact op met onze Director Quality & Business Development Karin Gorree

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
karin2

Een greep uit onze klanten

Driscoll's
Aldi
Stegeman
Hoogvliet
Hak
Ladessa
Hero
Inproba
Bakker van Maanen
Hoogvliet

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu