Referentie

Warung Catering Services blijft up-to-date met Specificaties

Warung Catering Services blijft up-to-date met Specificaties

Door middel van één klik op de knop kan productinformatie van de module Specificaties in Normec Foodcare Online nu overgezet worden naar PS in Foodservice. Deze koppeling wordt onder andere gebruikt door Warung Catering Services B.V. Mede vanuit de inkoopvoorwaarden van een nieuwe klant is door Ronald Westhoff, operationeel manager en mede-eigenaar van Warung Catering Services B.V., besloten om productgegevens kenbaar te maken via PS in Foodservice. Zo kunnen zij productinformatie direct en overzichtelijk tonen aan afnemers.

PS in Foodservice

PS in Foodservice voorziet met haar Foodbook in het uitwisselen van productinformatie tussen leveranciers en afnemers of consumenten. Data wordt op deze wijze centraal beheerd. Dat wijzigingen slechts eenmaal gepubliceerd hoeven te worden, vereenvoudigt het beheersen van de foodservice markt die wordt gekenmerkt door haar vele afnemers.

“We zijn erg blij met de module Specificaties. Mede hierdoor blijven wij up-to-date en kunnen we in realtime de gewenste aanpassingen doorvoeren. Daarnaast is de koppeling met PS in Foodservice een zeer prettig bijkomend voordeel.”

Tijd besparen met de specificatiemodule

Warung Catering Services B.V. is een producent van Indonesische en Surinaamse maaltijden. Vanwege de gelaagde opbouw van meerdere subgerechten tot een eindproduct is het bepalen van voedingswaarden, allergeneninformatie en ingrediëntendeclaraties een forse klus. Met de specificatiemodule weten zij hier veel tijd mee te besparen en daarnaast de kans op fouten terug te brengen.

Met de koppeling naar PS in Foodservice kan Warung Catering Services B.V. met één klik op de knop productinformatie overzetten naar PS in Foodservice. Ook in geval van wijzigingen van bestaande producten kan een nieuwe synchronisatie worden toegepast, waardoor deze direct beschikbaar zijn in PS in Foodservice. Een ander voordeel van de koppeling is dat de foutkans aanzienlijk afneemt. Dit leidt tot een snellere en efficiëntere werkwijze voor Warung Catering Services B.V.

Gerelateerde diensten