oranje fruit en groentes normec foodcare

Smaak

In feite is smaak dat wat je proeft wanneer je ergens een hapje van neemt. Toch verschilt smaak voor iedereen. We nemen het wel op dezelfde manier waar, via onze smaakreceptoren die voornamelijk voorkomen op onze tong. En toch kunnen we smaak allemaal anders interpreteren. Hierbij spelen geur, ervaring, en interactie een grote rol.

Meten is weten

Productontwikkeling begint vaak met een idee. Dat idee wordt een concept dat u vervolgens moet onderzoeken. Hoe zal de consument uw product ervaren? Of ligt uw product al in de schappen en wilt u het opnieuw laten testen? Door sensorisch onderzoek uit te voeren, weet u wat de doelgroep echt van uw product vindt en kunt u aan de slag met optimaliseren, zodat uw product een succes wordt.

smaakonderzoek

Normec Foodcare is uw partner

Wij helpen u om ervoor te zorgen dat de smaak van uw producten van het juiste niveau is. Met onze kennis en meer dan 25 jaar ervaring hebt u met ons de beste sparringpartner in huis. Zo zorgen we er onder andere samen voor dat u de marktkansen kunt vergroten! Bekijk het onderstaande overzicht voor alle diensten waarbij we u kunnen helpen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Non food Sensorisch onderzoek

Non food

Sensorisch onderzoek

lara-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Lara van den Boorn

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
lara-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

Menu