AGF

AGF

Kwaliteit en beschikbaarheid van groente en fruit fluctueren doorlopend. Naast de gewone werkzaamheden die elke dag moeten gebeuren, zoals het keuren van AGF, zijn er nieuwe uitdagingen. Het reduceren van verpakkingsmaterialen, de toenemende focus op smaak, de kennis van nieuw personeel, het verbeteren van specificaties, het optimaliseren van seizoen overgangen en de introductie van nieuwe teelttechnieken. De groente- en fruitwereld is complex. Wij bieden u grip op de kwaliteit van AGF, elke dag.

Experts

Ons team van AGF-experts en keurmeesters helpt u graag. Met vele jaren aan kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe u als teler, importeur of supermarktketen het verschil kunt maken. Hoe u de beste wordt in groente, fruit en panklaar. Wij monitoren AGF-kwaliteit in de markt, helpen u om complexe kwaliteitsvraagstukken in AGF aan te pakken en we ondersteunen u met keurmeesters.

Wij helpen u om te zorgen dat de kwaliteit van groente en fruit van het juiste niveau is.

Meer weten of hulp nodig?

peter-vd-veeken-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Adviseur Productkwaliteit Peter van der Veeken

Neem contact op

Het complete overzicht van de diensten die wij in aanbieden in AGF

Gerelateerde kennisbank artikelen

Ervaringen van onze klanten

Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”
AGF-afdeling-Jumbo

Jumbo

Jumbo laat haar smaakonderzoeken uitvoeren door Sensory, onderdeel van Normec Foodcare. “Sensory begrijpt de business waar we in zitten”, zegt Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo. “Ze zijn snel, flexibel en ze denken met ons mee.”
Peijnenburg

Peijnenburg

Voedselveiligheid is een thema dat regelmatig opgefrist moet worden. Peijnenburg liet de training verzorgen door Normec Training & Education. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”, aldus de hr-adviseur. “Tegelijkertijd werd de leerstof goed behandeld. Het zette ons weer op scherp.”
peter-vd-veeken-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Adviseur Productkwaliteit Peter van der Veeken

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-vd-veeken-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief