Banner Alt

Quality Assurance

Een goede Quality Assurance is heel belangrijk voor de organisatie. Niet voor niets worden er almaar hogere eisen gesteld. Daar zorgen wetgeving, normen en certificeringen voor. Hebt u behoefte aan een sparringpartner of advies? Onze adviseurs helpen graag met het verbeteren van uw kwaliteitssystemen.

Quality Assurance-afdeling: belangrijke spil in de organisatie

De QA-afdeling is een belangrijke spil in elk levensmiddelenbedrijf. De afdeling zorgt er voor dat alle aspecten die in de wetgeving, normen en certificeringseisen staan, vertaald worden naar de diverse afdelingen en opgenomen worden in het kwaliteitssysteem. Ook medewerkers op de werkvloer trainen hoort hierbij. Op die manier creëer je begrip en betrokkenheid. Jaarlijks voert de afdeling ook een verificatie uit. Dit om te meten of er nog altijd volgens de kwaliteitseisen wordt gewerkt en aan de voedselveiligheid wordt voldaan. Bij de verificatie wordt er onder meer gekeken naar wijzigingen in het bedrijf, trends op het vlak van klachten, ongedierte, analyses, blokkades en CCP/CP-registraties, en verbeterpunten uit de interne/externe audits. Op basis daarvan stelt het management een directiebeoordeling en nieuwe doelen op. De leidinggevende van de QA-afdeling weet zo precies welke visie de organisatie heeft. Hij of zij kan tijdig bijsturen als dat nodig blijkt.

 

Quality Assurance in het kort

  • Wij zijn uw adviseur op de Quality Assurance-afdeling
  • Bespaar tijd door het inzetten van onze QA-adviseurs
  • Zo weet u zeker dat uw organisatie aan alle huidige wet- en regelgeving voldoet

Onze specialisten helpen u met alle werkzaamheden rondom quality assurance

janna-juiste-formaat-website-1

Neem contact op met onze Sales Manager Janna Mestach

Neem contact op

Betrouwbare hulp bij het uitbesteden van Quality Assurance-werkzaamheden

Hulp nodig hierbij? Onze ervaren adviseurs helpen u bij alle QA-werkzaamheden. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van onze QA-adviseurs? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u. Neemt u gerust contact met ons op.

 

 

janna-juiste-formaat-website-1
Janna Mestach

Sales Manager

Neem contact op

Wat houdt Quality Assurance in?

Quality Assurance (QA) zorgt ervoor dat het beleid en de missie van het bedrijf wordt vertaald naar de werkvloer. Het zorgt er ook voor dat de risicoanalyse volgens de HACCP-systematiek bij elke wijziging wordt aangevuld en vertaald naar onder meer werkinstructies en registratieformulieren. In samenwerking met Quality Control (QC) zorgt de QA-afdeling voor de algehele kwaliteit en voedselveiligheid van het eindproduct.

Ervaringen van onze klanten

Zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec CareNet Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
janna-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Sales Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
janna-juiste-formaat-website-1

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Remia
Bonduelle
Peijnenburg
Unilever
Nestle
Hero
Superunie
Katja
Hak
SVZ International

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu