Quality Assurance

Een goede Quality Assurance is heel belangrijk voor de organisatie. Niet voor niets worden er almaar hogere eisen gesteld. Daar zorgen wetgeving, normen en certificeringen voor. Hebt u behoefte aan een sparringpartner, advies of een moeilijk in te vullen vacature? Onze professionals zorgen voor een volledige ontzorging of met een tijdelijke en flexibele oplossing.

Quality Assurance-afdeling: belangrijke spil in de organisatie

De QA-afdeling is een belangrijke spil in elk levensmiddelenbedrijf. De afdeling zorgt er voor dat alle aspecten die in de wetgeving, normen en certificeringseisen staan, vertaald worden naar de diverse afdelingen en opgenomen worden in het kwaliteitssysteem. Ook medewerkers op de werkvloer trainen hoort hierbij. Op die manier creëert u begrip en betrokkenheid. Jaarlijks voert de afdeling ook een verificatie uit. Dit om te meten of er nog altijd volgens de kwaliteitseisen wordt gewerkt en aan de voedselveiligheid wordt voldaan. Bij de verificatie wordt er onder meer gekeken naar wijzigingen in het bedrijf, trends op het vlak van klachten, ongedierte, analyses, blokkades en CCP/CP-registraties, en verbeterpunten uit de interne/externe audits. Op basis daarvan stelt het management een directiebeoordeling en nieuwe doelen op. De leidinggevende van de QA-afdeling weet zo precies welke visie de organisatie heeft. Hij of zij kan tijdig bijsturen als dat nodig blijkt.

Quality Assurance in het kort

  • Wij zijn uw professional op de Quality Assurance-afdeling
  • Bespaar tijd door het inzetten van onze QA-professionals
  • Zo weet u zeker dat uw organisatie aan alle huidige wet- en regelgeving voldoet

Onze professionals helpen u met alle werkzaamheden rondom Quality Assurance

janna-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach

Neem contact op

Interim Management Quality Assurance Professionals

Een moeilijk in te vullen vacature? Tijdelijke vervanging bij zwangerschap, ziekte of overbrugging bij vertrek van een kwaliteitsmedewerker? Of wenst u een tijdelijke en flexibele oplossing voor uw kwaliteitsdienst? Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats. Volgens een vooraf afgesproken frequentie en tijdsduur zorgen wij voor het geschikte profiel voor uw specifieke bedrijfssituatie. Wij staan vanaf de aanvang van de opdracht in voor de uitvoering van een welomschreven takenpakket.

Enkele voorbeelden van wat tot het takenpakket kan behoren bij Interim Management Quality Assurance professionals:

  • Opvolging kwaliteitsmanagementsysteem
  • Kalibratie en staalnames
  • Productspecificaties en etikettering
  • Klachtenbeheer en leveranciersgegevens
  • Algemene opvolging hygiëne en kwaliteit op de werkvloer

Betrouwbare hulp bij het uitbesteden van Quality Assurance-werkzaamheden

Hulp nodig hierbij? Onze ervaren adviseurs helpen u bij alle QA-werkzaamheden. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van onze QA-adviseurs? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u. Neemt u gerust contact met ons op.

 

 

janna-juiste-formaat-website
Janna Mestach

Sales Manager QA

Neem contact op

Wat houdt Quality Assurance in?

Quality Assurance (QA) zorgt ervoor dat het beleid en de missie van het bedrijf wordt vertaald naar de werkvloer. Het zorgt er ook voor dat de risicoanalyse volgens de HACCP-systematiek bij elke wijziging wordt aangevuld en vertaald naar onder meer werkinstructies en registratieformulieren. In samenwerking met Quality Control (QC) zorgt de QA-afdeling voor de algehele kwaliteit en voedselveiligheid van het eindproduct.

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief