Quality Management Support

Iedere kwaliteitsafdeling heeft een zeer uitgebreid takenpakket. Zowel documentair als op de werkvloer dient de kwaliteitsafdeling de kwaliteit te borgen, te trekken en te handhaven. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee en kan zeer tijdrovend zijn. Juist omdat het werkveld van kwaliteitsmedewerker zo uiteenlopend is en er vaak een tekort is aan handen en tijd, kan het nuttig zijn om een externe QA adviseur aan te trekken. Dit kan bij Normec Foodcare met Quality Management Support. Dit brengt meer stabiliteit en ruimte voor de interne kwaliteitsmedewerker.

De voordelen van een externe consultant zijn talrijk. Ze zijn op de hoogte van huidige wet- en regelgeving, de ontwikkelingen in de markt en kunnen met een open blik meedenken over lopende vraagstukken. Verder kan de adviseur ondersteunen bij allerhande praktische werkzaamheden.

Ondersteuning op maat

Via de offerte worden de algemene grote lijnen van de verwachting uitgezet. Vervolgens wordt met de consultant een planning afgesproken zodat het voor beide partijen duidelijk is wat de verwachtingen en uit te voeren taken zijn. Na elk bezoek wordt er een kort verslag doorlopen en afgeleverd. De aard van de ondersteuning is op maat van de klant. Dit zowel op inhoud als frequentie.

Quality Management Support in het kort

  • Vastleggen van QA-jaarplanning op basis uw wensen en noden
  • Ondersteuning die flexibel kan aangepast worden aan uw veranderende behoeften
  • Meteen continuïteit en kennis in huis
  • U heeft een vast aanspreekpunt maar kan betrouwen op een volledig QA-team van experten
  • Je spreidt de investering over een volledig jaar

Quality Management Support

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Betrouwbare hulp voor je QA-afdeling

Hulp nodig om te bouwen aan je QA-systeem? Onze specialisten helpen je graag. Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

 

 

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”

De Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Groep – producent van onder andere roomkaas, kaasproducten en kruidenboter – werkt vanaf het begin samen met Normec Foodcare. Zo hebben ze samengewerkt met ons laboratorium en hebben ze onze etiketteringsspecialisten ingeschakeld voor vertaalwerkzaamheden. Toen zij op het punt kwamen dat het hele stuk specificatiebeheer anders ingericht zou worden, was het contact snel gemaakt. De casus werd bij Normec Foodcare voorgelegd.
Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”

Wat kan Normec voor jou betekenen?

Gerelateerde diensten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief