Kwaliteitsprogramma

Wilt u zeker weten dat het niveau van uw product het hele jaar goed is? Met ons kwaliteitsprogramma testen we uw producten meerdere keren per jaar. Zo behoudt of versterkt u uw positie in de markt.

Tijdens de onderzoeken in het kader van ons kwaliteitsprogramma komen er verschillende vragen aan bod. Hoe scoort mijn product in de tijd? Blijft de consumentenbeoordeling stabiel? Hoe ontwikkelt de concurrent zich? Op dit soort vragen geven we u graag antwoord.

Twee soorten onderzoek

Kwaliteitsprogramma’s bestaan uit monadisch of vergelijkend onderzoek. Wij testen je product monadisch als er geen directe concurrent is en het handhaven van een vaste consumentenbeoordeling het doel is. Als er wel directe concurrenten zijn, voeren we een vergelijkend onderzoek uit. Wij kiezen samen met u een geschikte steekproef of u selecteert zelf een specifieke doelgroep.

Kwaliteitsprogramma in het kort

  • Wij testen uw product meerdere keren per jaar
  • Wij kiezen samen met u een geschikte vorm van onderzoek
  • Uw positie in de markt wordt behouden of verbetert

Wij helpen u om uw producten door het jaar heen te testen

tinka-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Tinka Alaerds

Neem contact op

Drie onderzoeksmethodes

Betrouwbare hulp voor je kwaliteitsprogramma

Hebt u hulp nodig bij het testen van uw producten volgens uw kwaliteitsprogramma? Onze specialisten helpen u graag. Op locatie of op afstand, we staan voor u klaar!

tinka-juiste-formaat-website
Tinka Alaerds

Commercieel Manager

Neem contact op

Normec NormBase

De Normec NormBase is een database met daarin alle door ons uitgevoerde onderzoeken. Elke productcategorie heeft haar eigen norm. Dit biedt een belangrijk kostenvoordeel: aanvullende onderzoeken naar referenten zijn niet nodig. En het is uniek in de markt.

Lees meer >

Ervaringen van onze klanten

AGF-afdeling-Jumbo

Jumbo

Jumbo laat haar smaakonderzoeken uitvoeren door Sensory, onderdeel van Normec Foodcare. “Sensory begrijpt de business waar we in zitten”, zegt Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo. “Ze zijn snel, flexibel en ze denken met ons mee.”
Peijnenburg

Peijnenburg

Voedselveiligheid is een thema dat regelmatig opgefrist moet worden. Peijnenburg liet de training verzorgen door Normec Training & Education. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”, aldus de hr-adviseur. “Tegelijkertijd werd de leerstof goed behandeld. Het zette ons weer op scherp.”
Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”

Gerelateerde diensten

tinka-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Tinka Alaerds

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

tinka-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief