• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Kwaliteitssysteem

Om de voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie te kunnen waarborgen zijn voedselveiligheidssystemen, zoals BRC, FSSC 22000 en IFS ontwikkeld. Klanten kunnen van je eisen dat je een kwaliteitssysteem toepast. Onze vakspecialisten kunnen voor je een kwaliteitssysteem implementeren. Wij zorgen ervoor dat je voldoet aan de gestelde eisen van de betreffende norm.

  • Wij staan voor een professionele en persoonlijke aanpak.
  • Onze vakspecialisten gaan samen met je op zoek naar de best passende oplossing.

Certificaat behalen

Onze vakspecialisten hebben veel ervaring met het implementeren van kwaliteitssystemen bij bedrijven in de levensmiddelenindustrie. Zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en wordt geïmplementeerd. Zodra het hele kwaliteitssysteem naar behoren functioneert kom je in aanmerking voor een certificerende audit van een Certificerende Instelling. Wanneer dat succesvol verloopt ontvang je het officiële certificaat.

Diversiteit aan kwaliteitssysteem

Er zijn veel verschillende kwaliteitssystemen waar je aan kan voldoen. Afhankelijk van jouw product, klanten en afzetmarkt moet of kan je voldoen aan verschillende eisen. Voorbeelden van kwaliteitssystemen zijn:

Ieder kwaliteitssysteem heeft weer zijn eigen eisen en regels. Afhankelijk van het systeem wat je wil implementeren komt een van onze specialisten langs om je verder te helpen richting de certificering.

dienst-kwaliteitszorg boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat onze kwaliteitsmanagers voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten