In de hele keten alles onder controle met Normec Foodcare

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 484 keer bekeken

Voedingsmiddelen leggen een hele weg af voordat ze op het bord van de consument terechtkomen. Op elk moment moet u garanderen dat de voedselveiligheid voldoet aan de gestelde wetgeving en de productkwaliteit van het juiste niveau is. En uiteindelijk mag dit alles niet ten koste gaan van de smaak. Een uitdagend proces met veel kritische punten. Hoe zorgt u ervoor dat u altijd alles onder controle hebt?

Overzicht bewaren

Tegenwoordig moet u overal iets vanaf weten. Met een beetje kennis over voedselveiligheid en kwaliteitszorg redt u het niet meer. Er wordt van u verwacht dat u een visie hebt op het digitaal inrichten van het kwaliteitssysteem, productspecificaties beheert, microbiologische analyses uitvoert, alle wijzigingen rondom de wetgeving bijhoudt en dat de consument het product uiteindelijk ook nog koopt. Wij beseffen als geen ander dat het dan niet altijd makkelijk is om overzicht te houden in de hele keten en de potentiële risico’s scherp te hebben.

Alles bij één partij

Om ervoor te zorgen dat u wél overzicht houdt, is het effectiever om alles bij één partij onder te brengen. Normec Foodcare heeft alle expertises en kennis gebundeld. En dat levert voordelen op. Zo geeft het u beter inzicht in alle kansen en risico’s van een product of productieproces. Maar belangrijker nog: door de gecombineerde kennis en de meer dan 25 jaar ervaring hebt u met Normec Foodcare de beste sparringpartner en kunt u rekenen op de beste zorg op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak.

Wat mag Normec Foodcare voor u betekenen?

Neem contact met ons op via +32 (0)800 309 88 of via ons contactformulier. We horen graag van u.

janna-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercial Manager QA Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief