Banner Alt

Leveranciersaudit

Als inkopende partij wordt er van u verwacht dat u de afspraken met uw leverancier controleert en aantoonbaar maakt. Het wordt evenwel almaar moeilijker om die afspraken op afstand te borgen. Wij controleren daarom graag of uw ketenborging in orde is. Zo bent u er zeker van dat de voedselveiligheids-, kwaliteits- en/of contractafspraken met uw leverancier geborgd zijn.

Tegenwoordig zijn afspraken lastig op afstand te borgen. Denk aan de herkomst van grondstoffen, grondstofgevaren, een juiste bereidingswijze van de door u ingekochte grondstof(fen), toetsing van traceerbaarheid en het vermijden van voedselfraude. Een van de oplossingen hiervoor is het auditen van uw leverancier. Daar helpen we u graag bij.

Wij zorgen voor de ketenborging

Onze specialisten beoordelen met een leveranciersaudit of uw leverancier volgens de juiste richtlijnen werkt en levert. Dat scheelt u veel tijd en werk. Zo kunt u zich focussen op de corebusiness.

Wij voeren audits geheel op maat uit. Samen met u bepalen wij een passend plan, zodat uw ketenborging in orde is. In overleg bekijken we wat er precies geaudit wordt, waar de focus moet liggen en hoeveel tijd het zal kosten. Onze auditoren zijn op de hoogte van alle laatste normen en eisen en kunnen u goed adviseren.

Leveranciersaudit in het kort

  • Kom er achter of uw ketenborging in orde is
  • Borg alle afspraken met uw leverancier
  • Wij auditen uw leverancier

Wij helpen u bij het auditen van uw leveranciers

manuella-juiste-formaat-website-1

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Betrouwbare hulp bij het uitvoeren leveranciersaudits

Hebt u hulp nodig hierbij? Onze ervaren adviseurs zorgen voor een juiste uitvoering van de leveranciersaudits. Wilt u meer informatie over leveranciersaudits, dan bespreken we graag vrijblijvend de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op!

manuella-juiste-formaat-website-1
Manuella van Rijmenant

Commercieel Manager

Neem contact op

Waarom onze auditoren inschakelen?

  • Eigen team van erkende auditoren en goedgekeurde inspecteurs
  • Snel opleveren van resultaten en deskundig advies van uw eigen contactpersoon

Ervaringen van onze klanten

Aviko B.V.

Aviko B.V.

Aviko B.V. heeft meerdere productielocaties binnen Europa die allen gecertificeerd zijn volgens dezelfde voedselveiligheidsnormen- en auditstandaarden van klanten. Er was behoefte aan een digitaal systeem waar alle locaties op aangesloten konden worden en dat standaardisering en een uniforme werkwijze voor uitvoering van de interne hygiëne inspecties en systeemaudits zou bevorderen. Na een succesvolle pilot met de QA software van CareNet Online op één productielocatie is de applicatie nu geïmplementeerd op alle locaties in Nederland. Later dit jaar zal de applicatie ook bij de buitenlandse locaties geïmplementeerd worden.
manuella-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
manuella-juiste-formaat-website-1

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Superunie
SVZ International
Aldi
Nestle
Albert Heijn
Bonduelle
Lekkerkerker Groep
Bonfait
Cela Vita
Hak

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu