Leveranciersaudit

Als inkopende partij wordt er van u verwacht dat u de afspraken met uw leverancier controleert en aantoonbaar maakt. Het wordt evenwel almaar moeilijker om die afspraken op afstand te borgen. Wij controleren daarom graag of uw ketenborging in orde is. Zo bent u er zeker van dat de voedselveiligheids-, kwaliteits- en/of contractafspraken met uw leverancier geborgd zijn.

Tegenwoordig zijn afspraken lastig op afstand te borgen. Denk aan de herkomst van grondstoffen, grondstofgevaren, een juiste bereidingswijze van de door u ingekochte grondstof(fen), toetsing van traceerbaarheid en het vermijden van voedselfraude. Een van de oplossingen hiervoor is het auditen van uw leverancier. Daar helpen we u graag bij.

Wij zorgen voor de ketenborging

Onze specialisten beoordelen met een leveranciersaudit of uw leverancier volgens de juiste richtlijnen werkt en levert. Dat scheelt u veel tijd en werk. Zo kunt u zich focussen op de corebusiness.

Wij voeren audits geheel op maat uit. Samen met u bepalen wij een passend plan, zodat uw ketenborging in orde is. In overleg bekijken we wat er precies geaudit wordt, waar de focus moet liggen en hoeveel tijd het zal kosten. Onze auditoren zijn op de hoogte van alle laatste normen en eisen en kunnen u goed adviseren.

Leveranciersaudit in het kort

  • Kom er achter of uw ketenborging in orde is
  • Borg alle afspraken met uw leverancier
  • Wij auditen uw leverancier

Wij helpen u bij het auditen van uw leveranciers

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Betrouwbare hulp bij het uitvoeren leveranciersaudits

Hebt u hulp nodig hierbij? Onze ervaren adviseurs zorgen voor een juiste uitvoering van de leveranciersaudits. Wilt u meer informatie over leveranciersaudits, dan bespreken we graag vrijblijvend de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op!

manuella-juiste-formaat-website
Manuella van Rijmenant

Commercieel Manager

Neem contact op

Waarom onze auditoren inschakelen?

  • Eigen team van erkende auditoren en goedgekeurde inspecteurs
  • Snel opleveren van resultaten en deskundig advies van uw eigen contactpersoon

Ervaringen van onze klanten

zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”

Gerelateerde diensten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief