Etiketteringsspecialist inzetten

Voldoen uw etiketten aan de huidige wet- en regelgeving? Hoe stelt u een eindproductspecificatie op? Dit zijn herkenbare vragen als het gaat over specificatiebeheer en etikettering. Hebt u voldoende tijd en kennis in huis om alle werkzaamheden rondom specificatiebeheer en etikettering uit te voeren? Of komt u tijd en/of kennis te kort? Wij helpen u graag door al het werk uit handen te nemen. Onze etiketteringsspecialisten staan voor u klaar.

De behoefte aan juiste en duidelijke etiketten is de laatste jaren flink gegroeid. De consument wordt namelijk almaar kritischer en wil goed geïnformeerd worden om weloverwogen keuzes te maken. Met de juiste informatie op het etiket vergroot u het consumentenvertrouwen in uw product. Maar het etiketteren van food- en non-foodproducten is door alle wetgeving een complexe materie geworden. Onze etiketteringsspecialisten helpen u door het bos de bomen te zien.

Vergroot uw capaciteit

Wil u inhouse expertise hebben, maar hebt u momenteel te weinig capaciteit? Via outsourcing kunt u bij ons een interim professional inschakelen van hoger of academisch niveau. Deeltijddetachering houdt in dat u voor een bepaald aantal uur per periode de arbeid, kennis en kunde van een medewerker inkoopt. Hierdoor vergroot u (tijdelijk) de capaciteit, waardoor u zelfs een fulltime medewerker kunt uitsparen.

Etiketteringsspecialist in het kort

  • Onze experts beoordelen uw etiketten op basis van de wetgeving conform Verordening (EU) nr. 1169/2011
  • Zo weet u zeker dat u de juiste voedselinformatie verstrekt aan consumenten
  • Ook detachering ter vergroting van uw capaciteit is mogelijk

Onze specialisten helpen u met alle werkzaamheden rondom specificatiebeheer en etikettering

janna-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

Neem contact op

Betrouwbaar advies of sparringpartner in etikettering

Behoefte aan advies of een sparringpartner? Daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze specialisten denken graag met u mee over vraagstukken met betrekking tot specificatiebeheer en etikettering. Bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag met antwoord op uw vragen.

janna-juiste-formaat-website
Janna Mestach

Commercieel Manager

Neem contact op

Wilt u liever zelf checken of uw etiket voldoet? Het ‘Check je etiket’- kaartje is een gratis hulpmiddel voor het toepassen van Verordening (EU) Nr. 1169/2011. Vraag hier het kaartje aan.

Ervaringen van onze klanten

van-Dijk-Banket

Van Dijk Banket

Van Dijk Banket krijgt regelmatig veel productaanvragen binnen. Het bedrijf stelt binnen enkele dagen nieuwe recepturen samen en levert de klanten proefmonsters met de bijbehorende specificaties. De specificaties worden samengesteld door Normec Foodcare. “Normec Foodcare werkt zeer snel, waardoor wij ook snel kunnen schakelen”, aldus QA-manager Tineke Bergsma.

De Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Groep – producent van onder andere roomkaas, kaasproducten en kruidenboter – werkt vanaf het begin samen met Normec Foodcare. Zo hebben ze samengewerkt met ons laboratorium en hebben ze onze etiketteringsspecialisten ingeschakeld voor vertaalwerkzaamheden. Toen zij op het punt kwamen dat het hele stuk specificatiebeheer anders ingericht zou worden, was het contact snel gemaakt. De casus werd bij Normec Foodcare voorgelegd.

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief