oranje fruit en groentes normec foodcare

Digitaliseren leveranciers

Het belangrijkste onderdeel van het voedselveiligheidssysteem? Dat is het in kaart brengen van de voedselveiligheidsrisico’s van uw aankoopprocessen. Met onze module Leveranciers maakt u deze aankoopprocessen online inzichtelijk en beheerst u de risico’s, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving, maar ook aan de GFSI-erkende standaarden zoals BRC, IFS en FSSC 22000.

De risicobeheersing gaat bijvoorbeeld in op risico’s die te maken hebben met voedselveiligheid en kwaliteit, maar ook risico’s die betrekking hebben op duurzaamheid en milieu. Zo weet u op elk gebied precies waar u aan toe bent.

Beheersmaatregelen per leverancier

Welke beheersmaatregelen van toepassing zijn voor een leverancier bepaalt u zelf. Op basis van een risicobeoordeling per productgroep stelt u de goedkeuringsvoorwaarden per leverancier in. Met behulp van een portal voeren de leveranciers in een eigen online omgeving de data in die voor hen relevant is. Denk hierbij aan kopieën van certificaten, online questionnaires, analyserapporten, leveranciersovereenkomsten en productspecificaties.

Digitaliseren leveranciers in het kort

  • Maakt aankoop processen online inzichtelijk
  • Brengt voedselveiligheidsrisico’s en andere risico’s in kaart
  • Zorgt dat u voldoet aan de wet- en regelgeving en standaarden
  • Efficiënte werkwijze voor leveranciersgoedkeuring en -beheersing

Wij helpen u om online leveranciersrisico’s te beheersen en inkoopprocessen inzichtelijk te maken

manuella-juiste-formaat-website-1

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Complete leveranciersbeheersing

Alle onderdelen die bij de leveranciersbeheersing horen, borgt u met onze online module. Zo nodigt u met automatische mailnotificaties leveranciers snel uit om gegevens bij te werken in hun eigen online omgeving. Questionnaires in alle gewenste talen stelt u eenvoudig samen met de online editor. Nadat de gevraagde informatie door de leverancier is ingevoerd, beoordeeld u zelf of de gewenste informatie is verkregen en of de leverancier is goedgekeurd.

Direct inzicht in leveranciersstatus

Met het leveranciersoverzicht is in één oogopslag zichtbaar wat de status is van iedere leverancier. Zo filtert u bijvoorbeeld snel op ‘afgekeurde leveranciers’. Ook is snel te zien welke informatie dreigt te verlopen of niet volstaat om een bepaald risico te borgen. Hierdoor houdt u de leveranciersinformatie altijd actueel en voorkomt u dat producten worden aangekocht bij niet-goedgekeurde leveranciers.

Vraag gratis een demo aan

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Ervaringen van onze klanten

Aviko B.V.

Aviko B.V.

Aviko B.V. heeft meerdere productielocaties binnen Europa die allen gecertificeerd zijn volgens dezelfde voedselveiligheidsnormen- en auditstandaarden van klanten. Er was behoefte aan een digitaal systeem waar alle locaties op aangesloten konden worden en dat standaardisering en een uniforme werkwijze voor uitvoering van de interne hygiëne inspecties en systeemaudits zou bevorderen. Na een succesvolle pilot met de QA software van CareNet Online op één productielocatie is de applicatie nu geïmplementeerd op alle locaties in Nederland. Later dit jaar zal de applicatie ook bij de buitenlandse locaties geïmplementeerd worden.
Zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec CareNet Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
Group of Butchers

Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up to date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.
manuella-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur uw gegevens naar onze Salesmanager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
manuella-juiste-formaat-website-1

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Jumbo
Cela Vita
Aldi
Hygiena
Euroma
Mcdonalds
Lekkerkerker Groep
Remia
Bonduelle
Albert Heijn

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu