Nieuws

QC One onderdeel van Normec Foodcare

controle uitvoeren op ipad

QC One onderdeel van Normec Foodcare

Per 1 januari 2022 maakt QC One deel uit van Normec Foodcare. Door deze overname kan Normec Foodcare extra toegevoegde waarde bieden aan bedrijven in de hele (vers-)keten.

Maak kennis met QC One

Met gebruiksvriendelijke apps, onderscheidende inzichten en betrouwbare analyses voor productiebedrijven, logistieke spelers en retail is QC One een onderscheidende speler in de wereld van vers, agf en agro. GoodAcre en Maas Fruit Quality Inspections, beide onderdeel van Normec Foodcare, gebruiken de apps bij hun digitale inspecties en ook retailers rekenen op de softwareoplossingen van QC One.

Toegevoegde waarde in de hele keten

Alles is er op gericht dat onze klanten gezond en veilig voedsel kunnen produceren. Elke fase van de keten heeft hier invloed op en kent zijn eigen uitdagingen. De overname van QC One past in de ambitie van Normec Foodcare om als totaalaanbieder en specialist een nog betere bijdrage te leveren aan kwaliteit in de hele keten. De combinatie van (digitale) inspecties en analyses vormt daarbij een belangrijk onderdeel.

Alle krachten gebundeld

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, testcentra, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Alle met tientallen jaren ervaring. Samen vormen we Normec Foodcare: koploper in de hele keten en kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Door bundeling van onze expertises helpen we met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, productkeur, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen & trainingen, risicomanagement en label compliance.

Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Het laatste nieuws

Brightlands NovaBite: een uniek expertisecentrum voor sensorischonderzoek en productoptimalisatie

Brightlands NovaBite: een uniek expertisecentrum voor sensorischonderzoek en productoptimalisatie

Abiolab heeft een nieuwe naam

Abiolab heeft een nieuwe naam

Fruit Logistica, een beurs gevuld met innovatie en samenwerking

Fruit Logistica, een beurs gevuld met innovatie en samenwerking