Micro Smedt heeft een nieuwe naam

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 923 keer bekeken

Per 1 april 2022 maakt Micro Smedt deel uit van Normec Foodcare. Hiermee hebben we onze dienstverlening, kennis en expertise uitgebreid. Vanaf 17 januari 2023 heeft Micro Smedt een nieuwe naam: Normec Micro Smedt.

Over Normec Micro Smedt

Normec Micro Smedt is de partner voor voedingsproducenten op het gebied van productveiligheid en gespecialiseerd in microbiologische labanalyses. Het laboratorium is gevestigd in Herentals (België) en werd in 1993 opgericht door Jozef De Smedt. Jozef was actief in de chocolade-industrie en vond hier zijn eerste klanten. Al snel konden ze verder uitbreiden naar de bredere voedingsmarkt door mond-aan-mond reclame van tevreden klanten. De dochter van Jozef, Katrijn De Smedt heeft sinds enkele jaren de dagelijkse leiding over Micro Smedt in handen. Jozef Smedt biedt wel nog dagelijks met veel passie de wetenschappelijke ondersteuning.

Over Normec Foodcare

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, testcentra, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Allen met tientallen jaren ervaring. Samen vormen we Normec Foodcare: koploper in de hele keten en kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Door bundeling van onze expertises helpen we met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, productkeur, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen & trainingen, risicomanagement en label compliance.

Klantenlogin Normec Micro Smedt

Bent u klant van Micro Smedt en maakt u gebruik van een klantenportaal? Deze zal na de naamswijziging op dezelfde manier beschikbaar blijven. U kunt hier inloggen in ons klantenportaal waar u de kalender van uw ophalingen kunt raadplegen en de verslagen van de analyses kan downloaden. Heeft u nog geen login? Neem dan contact met ons op.

Inloggen klantportaal

 

Jurgen Galicia

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Microbiologie deskundige Jurgen Galicia.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

els-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Technisch Commercieel Manager - Labo

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

els-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief