header verslagen digitaliseren

Verslagen digitaliseren

De kwaliteitsafdeling heeft het er maar druk mee. Bijvoorbeeld met het uitwerken van verslagen van managementreviews, recalltesten, en het HACCP-teamoverleg. Wilt u efficiënter werken op dit gebied? Met onze module Verslagen digitaliseer u al u verslaglegging heel snel en simpel.

 • Verslagen overzichtelijk beheren
 • Direct acties koppelen aan verslagen
 • Voldoen aan alle kwaliteitsnorm eisen

Hulp nodig bij het digitaliseren van verslagen?
Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA software voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Vraag nu een demo aan
verslagen-digitaliseren

Waarom verslagen digitaliseren?

 • Overzicht creëren

  Het veelvuldig rondsturen, printen en archiveren van verslagen is verleden tijd. Via de online editor voegt u het verslag toe (als tekst of bijlage). In één oogopslag ziet u welke verslagen zijn goedgekeurd en of er nog acties afgehandeld moeten worden.

 • Acties efficiënt beheren

  Vanuit ieder overleg komen wel acties voort. U hoeft deze nu niet meer los toe te benoemen in u verslag of toe te voegen aan een losse actielijst. Met de module Verslagen koppelt u namelijk direct online acties aan u verslag, welke meteen zichtbaar zijn in de centrale online actielijst.

 • Zorgeloos de audit door

  Volgens welke voedselveiligheids- of kwaliteitsstandaarden u ook werkt, een juiste verslaglegging is noodzakelijk om een certificaat te kunnen behalen. We hebben de module dan ook zo ontworpen dat u gemakkelijk aan deze eisen voldoet. Zo gaat u altijd zorgeloos de audit door.

Voor al uw verslagen

Met deze module legt u verslagen vast voor allerlei onderwerpen, zoals recalls, verificaties, validaties, managementreviews, interne audits, externe audits, ongedierte–inspecties en food defense–checks. Tijdens een externe audit, klanten audit of FAVV–inspectie laat u zo snel zien welke openstaande en afgeronde acties zijn voortgekomen uit kwaliteitsverslagen, audits en inspecties.

Real–time overzicht

Als kwaliteitsafdeling beschikt u over een real–time overzicht van lopende, afgeronde en goed te keuren verslagen. In het overzicht ziet u direct terug hoeveel acties nog open staan voor een verslag. Op deze wijze schakelt u tijdig met actiehouders en voorkomt u dat verslagen en acties onnodig lang open blijven staan.

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant.

Overige modules

Een greep uit onze klanten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief