header handboek digitaliseren

Handboek digitaliseren

Kwaliteitsmanagement en het beheren van een handboek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe zorgt u nu dat dit allemaal soepel verloopt? Daar helpen wij u graag bij. Beheer met de Handboek module alle documenten digitaal. Medewerkers werken altijd met de meest recente documentversies.

 • Verbeter de kwaliteitsborging
 • Verlaag de foutgevoeligheid van het handboekbeheer
 • Bespaar tijd door een efficiëntere werkwijze

Hulp nodig bij het digitaliseren van het handboek?
Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA Software voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Vraag nu een demo aan
online handboek

Waarom uw handboek digitaliseren?

 • Betere kwaliteitsborging

  Met een digitaal handboek beschikt iedere medewerker over een eigen up-to-date online documentoverzicht. U stelt medewerkers via mailnotificaties op de hoogte van wijzigingen in instructies en procedures en verbetert zo de kwaliteitsborging.

 • Foutgevoeligheid verlagen

  Door diverse automatiseringen, zoals voor de inhoudsopgave, versiebeheer, register van wijzigingen en kop- en voettekst verlaagt u de foutgevoeligheid in het handboekbeheer aanzienlijk.

 • Zorgeloos door de audit heen

  Een online handboek biedt transparantie, overzicht en structuur. Dit wordt door auditoren erg gewaardeerd, waardoor u zorgeloos door de audit heen gaat.

Efficiënt werken

Of u nu één of meerdere handboeken hebt, met de online Handboek module ziet iedere medewerker alleen de documenten die voor hen van toepassing zijn. Het is mogelijk om meerdere handboeken aan te maken en te beheren én om meerdere handboeken samen te voegen tot één handboek. Zo hoef u maar eenmalig een document aan te passen.

Eenvoudig in gebruik

Documenten maak en beheert u gemakkelijk met de online editor zonder u druk te hoeven maken over versienummers, kop- en voetteksten of inhoudsopgaves. Met de handige zoekfunctie vindt u direct de documenten die u nodig hebt en via hyperlinks klikt u snel door naar gerelateerde documenten.

logo src

Tijdsbesparing van 60 tot 80% voor Special Refining Company B.V.

Special Refining Company B.V. werkt nu bijna vier jaar met de module Handboek. Eind 2017 is het bedrijf daarnaast gestart met het uitvoeren van digitale inspecties en audits via de module Inspecties. QA manager Anna Pisniak is vanaf het begin af aan bij de implementatie en het gebruik betrokken geweest. In een interview vertelt ze over haar ervaringen met onze applicatie.

zwanenberg-logo

Zwanenberg stroomlijnt trainingen voor medewerkers

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”

logo_wijnen square crops

Betere en efficiëntere borging van het kwaliteitssysteem

‘Een betere en efficiëntere borging van het kwaliteitssysteem’, dat was in 2015 de missie voor de kwaliteitsafdeling van Wijnen Square Crops. Annsophie Johansson ging als Coördinator Kwaliteit op zoek naar een digitale oplossing om dit te kunnen realiseren en kwam zodoende uit bij onze online oplossingen. Tijdens een interview vertelt Annsophie vol enthousiasme over de verandering die digitalisering van kwaliteitszaken voor haar organisatie teweeg heeft gebracht.

celine-juiste-formaat-website

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Céline Dewitte.

Overige modules

Een greep uit onze klanten

celine-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Céline Dewitte

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

celine-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief