header e-learning software

E-learning software

Herkenbaar: uw medewerkers moeten veel leren, maar er is geen mogelijkheid om dit klassikaal te doen. Met onze E-learning software traint u medewerkers online op ieder moment en op elke gewenste locatie.

 • Train alle (tijdelijke en vaste) medewerkers in de juiste taal
 • Voldoe aan opleidingseisen van GFSI erkende standaarden
 • Kennis altijd up-to-date zonder de productie stil te leggen

Komen deze vraagstukken u bekend voor? Of loopt u tegen andere vraagstukken aan? Laat het ons weten, zodat we u snel verder kunnen helpen.

Medewerkers flexibel en efficiënt trainen?

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA Software voor u kan betekenen.

Vraag nu een demo aan

Waarom E-learning software?

 • Eén compleet opleidingsplan

  U realiseert de administratie van alle interne en externe trainingen en het ontwerp van E-learning trainingen binnen één omgeving. Hiermee is uw opleidingsplan altijd compleet.

 • Realtime inzicht in inzetbaarheid medewerkers

  U ziet in één oogopslag welke medewerkers inzetbaar zijn op welke afdelingen en in welke functies. Zo schakelt u snel in geval van ziekteverzuim of verminderde personele bezetting.

 • Uitzendkrachten vooraf getraind

  Het trainen van uitzendkrachten via E-learning besteed u volledig uit aan het uitzendbureau. Uitzendkrachten stappen getraind de productie binnen, terwijl u hier zelf geen omkijken naar hebt.

Voor alle trainingen

Via de online editor ontwerpt u eenvoudig zelf een onbeperkt aantal trainingen voor ieder onderwerp. Ook hebben we tal van standaard interactieve E-learning trainingen voor u beschikbaar of maken we een E-learning training speciaal voor u op maat. Deze kunnen zelfs voorzien worden van video’s of virtuele rondleidingen door uw fabriek. Welke vorm van training u ook wenst, onze specialisten staan voor u klaar.

Handboektrainingen

Maak u opleidingsplan nog completer met de unieke handboektrainingen. Met handboektrainingen zet u alle documenten van u online handboek eenvoudig om tot E-learning training. Zo zorgt u dat medewerkers voldoende op de hoogte zijn van alle procedures en instructies. U behoudt altijd het overzicht met de documentenmatrix.

zwanenberg-logo

Zwanenberg stroomlijnt trainingen voor medewerkers

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”

dvn-logo

Aantoonbare kennisborging bij DVNutrition

DVNutrition werkt al meerdere jaren met digitale inspecties en het online handboek van Normec Foodcare Online. Sinds 1,5 jaar werken zij ook met de module E-learning. Het bedrijf maakt gebruik van de unieke koppeling tussen het digitale handboek en E-learning trainingen. Mirjam Schalkwijk en Annette Wijnands hebben deze werkwijze vanuit de HR-afdeling geïntroduceerd binnen de organisatie.

Logo-Group-of-Butchers

55% tijdsbesparing met E-learning voor Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up to date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant.

Overige modules

Een greep uit onze klanten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief