Inhomeonderzoek

Inhomeonderzoek, of home placement, is een van de meest betrouwbare vormen van productonderzoek. Wij vragen naar de mening van de gebruiker in zijn of haar vertrouwde omgeving. Dit kan bij de consument thuis zijn of in een omgeving waar het product normaliter gebruikt wordt. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de mening van gezinsleden mee te nemen in de productbeoordeling. Het resultaat: een zo objectief mogelijk antwoord.

 

Hoe werkt het?

Respondenten krijgen een product thuis gestuurd. Zonder externe invloeden beoordelen ze het product op een moment waarop ze het normaal ook gebruiken. Via een online vragenlijst vullen ze vragen in over onder meer de verpakking en het gebruiksgemak. Tien dagen na aanlevering ontvangt u van ons het rapport. Alle resultaten nemen wij op in de Normec Database. Dat is uniek in de markt. In deze database staan alle door ons uitgevoerde onderzoeken van de afgelopen drie jaar.

Alle gemiddelde scores van alle onderzoeken, verdeeld over specifieke productgroepen, staan erin vermeld. Daardoor krijgt u van ons een goed advies over de kansen van uw product.

Keuze uit iedere doelgroep

Voor een inhomeonderzoek kan iedere doelgroep in Nederland of België worden geselecteerd. Ook partners en kinderen kunnen middels aparte vragenlijsten in het onderzoek worden betrokken.

tinka-juiste-formaat-website

Wilt u een in-home onderzoek laten uitvoeren?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Tinka Alaerds.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

tinka-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Tinka Alaerds

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

tinka-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief