Private labelservice

Voor u als eigenaar of producent van een private label kan het proces rondom specificatiebeheer en labels soms lastig zijn. Het is vaak te complex en tijdrovend om het ‘er even bij te doen’. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het hele administratieproces. Kunt u hier onze hulp en kennis ook goed bij gebruiken? Onze etiketteringsspecialisten geven u graag advies.

Met de inzet van onze specialisten bespaart u veel tijd. U hebt meer capaciteit, kennis en ervaring in huis om te voldoen aan de eisen en strakke deadlines van uw klanten. Er is immers tijd en kennis nodig om de informatie in de systemen juist in te voeren en te onderhouden. Daar helpen wij u graag bij.

Voldoen aan eisen van retailers

Retailers gebruiken verschillende systemen om hun specificaties te beheren. Elk systeem werkt op een andere manier en elke retailer stelt weer andere eisen. Produceert u bijvoorbeeld meerdere producten onder één private label? Dan is het een flinke klus om alle informatie op tijd aan te leveren bij de klant. Daarnaast hebben retailers vaak ook nog – naast de wettelijke eisen – hun eigen eisen waaraan het etiket moet voldoen.

Betrouwbare hulp voor uw private label

Hulp nodig bij het specificatiebeheer en de etikettering van uw private label? Onze specialisten helpen u graag. Op locatie of op afstand, wij staan voor u klaar!

Private labelservice in het kort

  • Speciaal voor eigenaren en producenten van private labels
  • Hulp bij specificatiebeheer en etikettering
  • U voldoet aan de wettelijke eisen én de eisen van de retailers
  • Zelfs een eigen specificatiesysteem opbouwen is mogelijk

Hulp nodig bij het voldoen met uw private label aan alle vereisten ?

janna-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

Neem contact op

Softwareoplossingen

Productspecificaties automatiseren? Geen probleem!
Ook met de automatisering van productspecificaties kunnen wij u helpen. Dankzij onze software kunt u eenvoudig online uw productspecificaties beheren en bijhouden. Ingevoerde grondstof- en receptuurgegevens worden automatisch omgezet in eindproductspecificaties en ingrediëntendeclaraties.

Uiteraard verloopt alles conform de meest recente wetgeving. Zijn er aanpassingen in grondstoffen of recepturen? Die worden dan direct doorgevoerd in alle eindproductspecificaties. Dit maakt uw specificatiebeheer een stuk eenvoudiger en bespaart u veel tijd.

Eenvoudig te koppelen

Onze aanpak biedt je volop voordelen. Op basis van de ingevoerde grondstoffen en recepturen worden voedingswaarden van eindproducten automatisch berekend. Met de allergenenmatrix hebt u altijd een up-to-date overzicht van de in het eindproduct aanwezige allergenen. Deze overzichten zijn te koppelen aan andere informatiesystemen, zoals PS in foodservice. Dit zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing.

Onze specialisten kunnen de specificaties ook opstellen in diverse andere systemen, zoals Eclarion, Navision, CBS, PeQAsus, Bestmix en Reflex.

Ervaringen van onze klanten

van-Dijk-Banket

Van Dijk Banket

Van Dijk Banket krijgt regelmatig veel productaanvragen binnen. Het bedrijf stelt binnen enkele dagen nieuwe recepturen samen en levert de klanten proefmonsters met de bijbehorende specificaties. De specificaties worden samengesteld door Normec Foodcare. “Normec Foodcare werkt zeer snel, waardoor wij ook snel kunnen schakelen”, aldus QA-manager Tineke Bergsma.

De Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Groep – producent van onder andere roomkaas, kaasproducten en kruidenboter – werkt vanaf het begin samen met Normec Foodcare. Zo hebben ze samengewerkt met ons laboratorium en hebben ze onze etiketteringsspecialisten ingeschakeld voor vertaalwerkzaamheden. Toen zij op het punt kwamen dat het hele stuk specificatiebeheer anders ingericht zou worden, was het contact snel gemaakt. De casus werd bij Normec Foodcare voorgelegd.

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief