GAP-analyse

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle mogelijke risico’s binnen uw bedrijf. Deze gevaren en bedreigingen brengen wij graag voor u in kaart met een risicoscan. Het resultaat is een lijst met verbeterpunten zodat u de kans op opzettelijke of onopzettelijke besmetting zoveel mogelijk kunt verkleinen.

Met een risicoscan – ook wel GAP-analyse of nulmeting genoemd – brengen we alle mogelijke risico’s in kaart op het gebied van voedselveiligheid (HACCP), food defence (TACCP) en voedselfraude of food fraud (VACCP).

Aanpakken van de risico’s

Na het vaststellen van de risico’s in en om uw bedrijf, helpen wij u ook met het aanpakken van de afgeleide verbeterpunten. Dit kan bijvoorbeeld door het opstellen van een fooddefenceplan, een voedselfraudeplan of een ketenbeheersplan.

Risicoscan in het kort

  • Wij brengen alle gevaren en bedreigingen voor u in kaart
  • Daarna helpen wij u met het aanpakken van de risico’s

Wij helpen u alle risico’s in en om uw bedrijf vast te stellen

janna-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”
Peijnenburg

Peijnenburg

Voedselveiligheid is een thema dat regelmatig opgefrist moet worden. Peijnenburg liet de training verzorgen door Normec Training & Education. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”, aldus de hr-adviseur. “Tegelijkertijd werd de leerstof goed behandeld. Het zette ons weer op scherp.”

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief