oranje fruit en groentes normec foodcare

Digitaliseren opleidingen

Herkenbaar: uw medewerkers moeten veel leren, maar er is geen mogelijkheid om dit klassikaal te doen. Met onze e-learning traint u medewerkers online op ieder moment en op elke gewenste locatie. Het onderbreken van belangrijke productieprocessen is niet meer nodig. Tegelijkertijd voldoet u aan de eisen inzake diverse kwaliteitsnormen (zoals BRC, IFS en FSSC 22000), wet- en regelgeving en bijvoorbeeld goede hygiëne praktijken. Komen deze vraagstukken u bekend voor? Of loopt u tegen andere vraagstukken aan? Laat het ons weten, zodat we u snel verder kunnen helpen.

In onze online e-learning ontwerpt u een onbeperkt aantal trainingen en laat u alle medewerkers trainingen volgen in iedere gewenste taal. Dit allemaal binnen één applicatie. Tal van voedingsbedrijven hebben met onze e-learning de onderstaande vraagstukken opgelost:

 • Nieuwe en tijdelijke medewerkers moeten voor het begin van werkzaamheden altijd voldoende getraind zijn in de juiste taal
 • Kwaliteitsnormen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 en retailers vereisen inzicht in behaalde en nog te behalen competenties
 • Medewerkers moeten bij iedere nieuwe of gewijzigde instructie getraind worden zonder de productie stil te leggen

Digitaliseren opleidingen in het kort

 • Online iedereen trainen voor de werkzaamheden die zij uitvoeren
 • Breng de kennis van uw medewerkers op peil zonder de productie stil te leggen
 • Maak uw eigen opleidingsplan met een onbeperkt aantal trainingen
 • Voldoe aan de gestelde kwaliteitsnormen

Wij helpen u om uw medewerkers te trainen waar en wanneer u dat wilt

manuella-juiste-formaat-website-1

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Compleet online opleidingsplan

Met de e-learningmodule creëert u zelf een compleet opleidingsplan met een onbeperkt aantal trainingen. Door functieprofielen te koppelen aan competenties en trainingen zorgt u ervoor dat alle medewerkers getraind zijn voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Hiermee is de inzetbaarheid van (tijdelijke) medewerkers altijd inzichtelijk. Cursisten nodigt u eenvoudig uit via een automatische mail of uitnodigingsbrief.

Op dit gebied bieden we de volgende mogelijkheden:

 • Handboektrainingen
  Met handboektrainingen zet u alle documenten van uw online handboek eenvoudig om tot E-learning training. Zo zorgt u dat medewerkers voldoende op de hoogte zijn van alle procedures en instructies. Behoud altijd het overzicht met de documentenmatrix.
 • Virtual tours

Trainingen sluiten nóg beter aan op de praktijk met onze virtual tours. Met een virtuele rondleiding door uw fabriek laat u uw medewerkers en uitzendkrachten op een leuke, efficiënte én effectieve manier zien wat de huisregels, werkinstructies en procedures binnen uw bedrijf zijn.

 • Externe trainingen
  Maak uw opleidingsplan compleet door ook certificaten van extern gevolgde trainingen en bijbehorende competenties vast te leggen in de e-learningmodule.

Zelf trainingen ontwerpen kan ook

Met de online editor van de e-learningsoftware maakt u in een handomdraai zelf een onbeperkt aantal e-learningtrainingen in de gewenste stijl. Maak trainingen interactief met bewegende afbeeldingen (gifs), YouTube-video’s en de diverse vragenopties. Ook certificaten en uitnodigingsbrieven ontwerpt u (of ontwerpen wij) volledig naar uw eigen wens.

Op maat gemaakte trainingen

Zelf geen tijd om een training te ontwikkelen? Wij helpen u met op maat gemaakte trainingen. Niet alleen foodgerelateerde onderwerpen zijn geschikt voor e-learning. Denk ook aan zorg, hygiëneregels, animal welfare, milieu en duurzaamheid, etc. Uiteraard zorgen wij dat de trainingen beschikbaar zijn in uw eigen gewenste huisstijl. Hebben medewerkers moeite met de Nederlandse taal? E-learningtrainingen kunnen in alle gewenste talen worden gerealiseerd en gevolgd.

 

Betrouwbare hulp bij e-learning

Hulp nodig bij het trainen van uw medewerkers? Onze specialisten helpen u graag met e-learning op maat. Op locatie of op afstand, wij staan voor u klaar!

Vraag gratis een demo aan

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Ervaringen van onze klanten

Zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec CareNet Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
Group of Butchers

Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up to date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.
Peijnenburg

Peijnenburg

Voedselveiligheid is een thema dat regelmatig opgefrist moet worden. Peijnenburg liet de training verzorgen door Normec Training & Education. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”, aldus de hr-adviseur. “Tegelijkertijd werd de leerstof goed behandeld. Het zette ons weer op scherp.”
manuella-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur uw gegevens naar onze Accountmanager Manuella van Rijmenant

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
manuella-juiste-formaat-website-1

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Albert Heijn
Hero
Dr. Oetker
Hak
Nestle
Bonfait
Group of Butchers
Aldi
Euroma
Superunie

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu