Banner Alt

Digitaliseren specificaties

Wilt u eenvoudig online productspecificaties maken en beheren in alle talen? Dat kan met onze module Specificaties! Daarin worden alle ingevoerde grondstof- en receptuurgegevens automatisch omgezet naar productspecificaties. Aanpassingen in grondstoffen of recepturen voert u gemakkelijk door in alle bijbehorende specificaties.

Veel voedingsbedrijven hebben gekozen voor de module Specificaties omdat ze het aantal handelingen voor het opstellen van productspecificaties willen verminderen. Daarnaast kunt u hiermee de foutgevoeligheid bij het opstellen van productspecificaties verlagen. Tot slot stelt u specificaties eenvoudig in meerdere talen op.

 

Kwaliteitsborging

Met onze online QA-software beheert u alle recepten. Vanuit recepten downloadt u interne specificaties, zodat u als productontwikkelaar meteen inzicht hebt in de ingrediëntenlijst, kostprijzen, voedingswaarden en aanwezige allergenen. Recepten zet u automatisch om tot productspecificaties voor uw afnemers waarin alle elementen om te voldoen aan de wet- en regelgeving zijn opgenomen. Productspecificaties zijn in alle talen en huisstijlen realiseerbaar.

Allergenen en voedingswaarde

Allergenen en voedingswaarden vormen een heel belangrijk onderdeel van specificaties. Bij het handmatig bijhouden van deze gegevens is een fout zó gemaakt. Zeker in het geval van allergenen kan dit grote gevolgen hebben, zoals een recall-actie. Daarom hebben we deze processen in de module Specificaties geautomatiseerd. Voedingswaarden worden automatisch berekend en in de automatische allergenenmatrix hebt u op ieder moment een overzicht van alle aan- en afwezige allergenen. Zo beschikt u altijd over de meest recente informatie, die u direct aan uw afnemers kunt presenteren. Het tijdrovende proces van specificaties samenstellen, updaten en delen gaat zo een stuk sneller en efficiënter.

Online specificaties in het kort

  • Zet recepten en grondstoffen automatisch om naar productspecificaties in alle talen en lay-outs
  • Verlaag de foutgevoeligheid en verminder het aantal benodigde handelingen
  • U beschikt altijd over de actuele informatie voor afnemers
  • Koppelingen met onder meer PS in foodservice, Reflex, Espera en Bartender zijn mogelijk

Wij helpen u om online productspecificaties in alle talen te maken en beheren

manuella-juiste-formaat-website-1

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Vraag gratis een demo aan

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Ervaringen van onze klanten

Van Dijk Banket

Van Dijk Banket

Van Dijk Banket krijgt regelmatig veel productaanvragen binnen. Het bedrijf stelt binnen enkele dagen nieuwe recepturen samen en levert de klanten proefmonsters met de bijbehorende specificaties. De specificaties worden samengesteld door Normec Foodcare. “Normec Foodcare werkt zeer snel, waardoor wij ook snel kunnen schakelen”, aldus QA-manager Tineke Bergsma.
Aviko B.V.

Aviko B.V.

Aviko B.V. heeft meerdere productielocaties binnen Europa die allen gecertificeerd zijn volgens dezelfde voedselveiligheidsnormen- en auditstandaarden van klanten. Er was behoefte aan een digitaal systeem waar alle locaties op aangesloten konden worden en dat standaardisering en een uniforme werkwijze voor uitvoering van de interne hygiëne inspecties en systeemaudits zou bevorderen. Na een succesvolle pilot met de QA software van CareNet Online op één productielocatie is de applicatie nu geïmplementeerd op alle locaties in Nederland. Later dit jaar zal de applicatie ook bij de buitenlandse locaties geïmplementeerd worden.
Zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec CareNet Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
manuella-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur uw gegevens naar onze Sales Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
manuella-juiste-formaat-website-1

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Delhaize
Jumbo
Unilever
Bonfait
Euroma
Lekkerkerker Groep
Hero
Albert Heijn
Dr. Oetker
Hoogvliet

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu