Banner Alt

Digitaliseren handboek

Kwaliteitsmanagement en het beheren van een handboek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe zorgt u ervoor dat dit allemaal goed en foutloos verloopt zonder dat u het overzicht verliest? Daar helpen we u graag bij. Met onze handboekmodule kunt u op een eenvoudige manier al uw handboeken digitaal beheren. Via uw eigen beveiligde online omgeving hebt u altijd en overal toegang tot het handboek.

Veelgevraagde oplossingen

Veel bedrijven in de voeding, verpakking en logistiek hebben met ons online handboek de onderstaande uitdagingen aangepakt.

  • De foutgevoeligheid in het handboekbeheer verlagen.
  • Zorgen dat alle medewerkers over de juiste documentversies beschikken.
  • Handboeken van meerdere locaties samenvoegen tot één corporate handboek, waarbij de locaties alleen nog de documenten te zien krijgen die voor hen van toepassing zijn.

Vaak werden deze uitdagingen voorafgaande aan een audit of juist na een audit gevraagd. Bent u ook op zoek naar een oplossing voor het kwaliteits-, preventie-, veiligheids- of chauffeurshandboek? Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen!

 

 

Handboek digitaliseren in het kort

  • Altijd en overal toegang tot het handboek
  • Documenten online aanpassen en beheren
  • Een uniek document, onmiddellijk beschikbaar in meerdere talen
  • Voor iedere medewerker op maat aan te passen
  • Meer overzicht, meer efficiëntie en minder fouten

Wij helpen u met digitaal handboekbeheer, zodat kwaliteitsmanagement makkelijker wordt

manuella-juiste-formaat-website-1

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Import handboek

Voor zowel kleine als grote ondernemingen, met één of meerdere sites, zowel in het binnen- of buitenland, we hebben het voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt om uw handboeken te digitaliseren. Zo is er een import functie waarbij u eenvoudig uw bestaand handboek kan importeren. Kiest u er voor om tegelijk uw structuur volledig te herzien en document per document in te laden, dat kan ook.

Slimme documenten

Door gebruik te maken van master data (data die op één centrale positie beheerd en gewijzigd wordt) kan u slimme linken leggen in en tussen uw documenten waarbij het navigeren tussen documenten of met externe websites kinderspel wordt.

Goedkeuringscyclus

Door het gebruik van een goedkeuringscyclus moeten de documenten eerst door de juiste bevoegde personen nagelezen en goedgekeurd worden, vooraleer ze in omloop gaan. Enkel de laatste en correcte versie is daarom beschikbaar voor het personeel zodat vergissingen in versie niet meer kunnen voorkomen. Door middel van toegangen bepaalt u zelf welke documenten door wie gevonden en geopend mogen worden.

Meertaligheid applicatie en documenten

Heel de applicatie gebruikersomgeving kan vertaald worden in elke taal naar keuze.

Blijf op de hoogte van nieuwe normwijzigingen

Uniek voor onze handboekmodule is dat u via een sandbox nieuw/aangepaste documenten ontvangt die inhoudelijk zijn aangepast n.a.v. wets-of normwijzingen.

Kwaliteitsborging

Snel online documenten opstellen en aanpassen met automatisch versie- en wijzigingsbeheer is volgens ons de nieuwe manier van kwaliteitsmanagement. Met de automatische inhoudsopgave hebt u altijd een up-to-date overzicht van alle documenten, al dan niet per standaard, zodat ook bij een audit alleen de relevante documenten getoond worden. De module beschikt over een handige zoekfunctie, zodat u snel het juiste document vindt. Binnen en tussen documenten klikt u snel door via de slimme links. Via een sneltoets kunt u eenvoudig op alle vragen van een auditor antwoorden wanneer die vraagt naar de reden van wijziging, activatiedatum of de goedkeurder van een document.

Wilt u dat medewerkers altijd op de hoogte zijn van nieuwe en gewijzigde documenten? Dat kan door de ‘lezen en begrijpen’-cyclus die pas voltooid is wanneer alles duidelijk is voor de werknemers.

Vraag gratis een demo aan

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Ervaringen van onze klanten

Zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec CareNet Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
Aviko B.V.

Aviko B.V.

Aviko B.V. heeft meerdere productielocaties binnen Europa die allen gecertificeerd zijn volgens dezelfde voedselveiligheidsnormen- en auditstandaarden van klanten. Er was behoefte aan een digitaal systeem waar alle locaties op aangesloten konden worden en dat standaardisering en een uniforme werkwijze voor uitvoering van de interne hygiëne inspecties en systeemaudits zou bevorderen. Na een succesvolle pilot met de QA software van CareNet Online op één productielocatie is de applicatie nu geïmplementeerd op alle locaties in Nederland. Later dit jaar zal de applicatie ook bij de buitenlandse locaties geïmplementeerd worden.
Group of Butchers

Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up to date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.
manuella-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur uw gegevens naar onze Sales Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
manuella-juiste-formaat-website-1

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Lekkerkerker Groep
Nestle
Van Dijk Banket
Remia
Hak
Superunie
Delhaize
Peijnenburg
Hero
Aviko B.V.

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu