Detachering keurmeesters AGF

Zoals u weet, is binnen retail de groente- en fruitafdeling belangrijk; het is het paradepaardje. Vaak is dit het meest in het oog springende en de eerste afdeling die de consument ziet. Logisch dat hier de eerste indruk telt. Het moet er altijd goed uitzien. De juiste kwaliteit en een uitdagende presentatie maken het verschil en stimuleren de verkoop.

Of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, leren op de werkvloer of ondersteuning bij het formuleren van klantspecificaties, onze keurmeesters aardappelen, groenten en fruit zijn inzetbaar op diverse manieren, zoals bij:

  • teeltbedrijven
  • distributiecentra
  • leverancierslocaties
  • veilingen
  • winkelfilialen

Keurmeesters aardappelen, groenten en fruit in het kort

  • Onze keurmeesters keuren de producten bij leveranciers en distributiecentra
  • Zo kunt u altijd onderbouwen hoe goed de kwaliteit van de producten is
  • Vertrouw op ervaren keurmeesters met jarenlange ervaring

Wij helpen u met het uitvoeren van AGF-keuringen en filiaalcontroles

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Betrouwbare hulp bij detachering keurmeesters

Hulp nodig bij het keuren van producten bij leveranciers en distributiecentra? Of bij het uitvoeren van filiaalcontroles? Onze specialisten helpen u graag. Op locatie of op afstand, wij staan voor u klaar!

manuella-juiste-formaat-website
Manuella van Rijmenant

Commercieel Manager

Neem contact op

Opleiding keurmeester AGF

Wilt u uw medewerkers opleiden voor het controleren en keuren van aardappelen, groenten- en fruitproducten? Dat kan met onze modules voor Keurmeester groenten en fruit. Ideaal voor bijvoorbeeld medewerkers van AGF handels- en verwerkende bedrijven, afzetorganisaties en telersverenigingen, centrale distributiecentra en grootwinkelbedrijven.

Lees meer.

 

Ervaringen van onze klanten

zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”
Peijnenburg

Peijnenburg

Voedselveiligheid is een thema dat regelmatig opgefrist moet worden. Peijnenburg liet de training verzorgen door Normec Training & Education. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”, aldus de hr-adviseur. “Tegelijkertijd werd de leerstof goed behandeld. Het zette ons weer op scherp.”

Gerelateerde diensten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief