Crisismanagement

Een product recall, een onveilig voedingsproduct op de markt gebracht, langdurige uitval van IT, een datalek van organisatie- of persoonsgevoelige informatie, manipulatie: een crisis kan ieder bedrijf overkomen. Weet u hoe u met een dergelijk incident om moet gaan? Onze crisismanagers ondersteunen u graag tijdens een crisis.

Tijdens en na een crisissituatie komt er veel op u af: leiding en coördinatie, mogelijke effecten bij uw leveranciers en/of klanten, communicatie, onderzoek, hr enzovoort. Al deze aspecten moet u tegelijk managen. Het is belangrijk dat u in zo’n situatie over een crisismanagementsysteem beschikt om met dit incident om te gaan zodat de schade voor uw klanten, de consument en uw eigen onderneming beperkt blijft.

Een belangrijk aspect binnen dit crisismanagementsysteem is uiteraard communicatie, zowel intern als extern. Bovendien is het van belang om te weten wat uw verplichtingen zijn inzake wetgeving en kwaliteitsnormen zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Uiteraard kijken we samen met u grondig naar de oorzakenanalyse en zorgen we dat recurrente product issues vermeden worden.
We zijn uw betrouwbare partner en eerste aanspreekpunt voor, tijdens én na de crisis.

Normec Foodcare organiseert trainingen om hier dieper op in te gaan. Tijdens deze trainingen maakt u kennis met de regelgeving en leert u hoe u een effectief crisismanagementsysteem opzet en gebruikt. Zo’n traject bestaat uit opleidingen, infosessies en testen die het crisismanagement bewustzijn vergroten. De output is dus een positieve crisismanagementstructuur binnen uw onderneming.

 

Hulp nodig?

Hebt u hulp nodig met het opzetten van een crisismanagementsysteem? Onze crisismanagers ondersteunen uw onderneming uiteraard gedurende een crisis.

Crisismanagement in het kort

  • Zorg dat de schade voor uw klanten, de consument en uw eigen onderneming beperkt blijft
  • Een crisismanagementsysteem helpt u tijdens een incident
  • Volg een training over hoe u effectief het crisismanagementsysteem gebruikt

Wij helpen u met het opzetten van een crisismanagementsysteem

janna-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

Group-of-Butchers

Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up to date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.

De Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Groep – producent van onder andere roomkaas, kaasproducten en kruidenboter – werkt vanaf het begin samen met Normec Foodcare. Zo hebben ze samengewerkt met ons laboratorium en hebben ze onze etiketteringsspecialisten ingeschakeld voor vertaalwerkzaamheden. Toen zij op het punt kwamen dat het hele stuk specificatiebeheer anders ingericht zou worden, was het contact snel gemaakt. De casus werd bij Normec Foodcare voorgelegd.
van-Dijk-Banket

Van Dijk Banket

Van Dijk Banket krijgt regelmatig veel productaanvragen binnen. Het bedrijf stelt binnen enkele dagen nieuwe recepturen samen en levert de klanten proefmonsters met de bijbehorende specificaties. De specificaties worden samengesteld door Normec Foodcare. “Normec Foodcare werkt zeer snel, waardoor wij ook snel kunnen schakelen”, aldus QA-manager Tineke Bergsma.

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief