oranje fruit en groentes normec foodcare

Aaltjesonderzoek

Vrijlevende aaltjes, met name wortelknobbelaaltjes (Meloïdogyne), wortellesieaaltjes (Pratylenchus), Trichodorus en cysteaaltjes (aardappelcyste- en bietencysteaaltjes) kunnen grote schade veroorzaken aan diverse gewassen. Om schade te voorkomen, is het van belang om de percelen te laten bemonsteren op deze aaltjessoorten. Dat verzorgen wij graag voor u.

Een goede bemonstering is de start van het aaltjesonderzoek. Het is daarom van essentieel belang dat deze correct wordt uitgevoerd. Wij helpen u graag met een juiste start van het aaltjesonderzoek.

In een standaard aaltjespakket worden de vrijlevende aaltjes bepaald. Aanvullend bestaat de mogelijkheid om ook cystenaaltjes of één soort vrijlevend aaltje te onderzoeken. Bij ieder aaltjesonderzoek ontvang je een gewasgericht advies.

Aaltjesonderzoek in het kort

  • Voorkom grote schade aan gewassen
  • Gewasgericht advies
  • Onafhankelijke monsternemende organisatie

Wij helpen u uw gewassen te beschermen

mario-willems

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems

Neem contact op

Betrouwbare hulp bij aaltjesonderzoek

Hulp nodig bij het uitvoeren van aaltjesonderzoek? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

mario-willems
Mario Willems

Commercieel Manager

Neem contact op

Geaccrediteerd laboratorium

Wij werken conform een kwaliteitssysteem dat is gebaseerd op NEN-EN-ISO/IEC 17025, de internationale norm voor algemene eisen voor de competentie van laboratoria. Ons laboratorium is door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerd conform deze norm.

Lees meer.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen binnen Agro?

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”
Group-of-Butchers

Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up to date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.

Gerelateerde diensten

mario-willems

Hulp nodig met jouw product in de agrofoodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

mario-willems

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

Oops! We could not locate your form.

Menu