Workshop Food defense

voedselveiligheid controleren

“Word een Food Defense-expert!”

Wil jij food defense binnen jouw organisatie beheren? Deze training is voor jou. Leer de betekenis, verantwoordelijkheden, en hoe je potentiële gevaren kunt herkennen en een food defense plan kunt opstellen.

Leerdoelen

 • Begrijp het concept food defense.
 • Ken je verantwoordelijkheden.
 • Herken potentiële gevaren.
 • Stel een vatbaarheidsanalyse en food defense plan op.

De inhoud

 • Aanleiding en achtergrond van food defense.
 • Definitie van food defense.
 • Actualiteiten op dit gebied.
 • Wetgeving en normen.
 • Praktische toepassing.

Voor wie?

Deze training is voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten, implementeren en onderhouden van food defense in hun organisatie.

Het resultaat

Na deze training ben je een food defense-expert. Je begrijpt het concept en hebt de vaardigheden om potentiële gevaren te herkennen en een effectief food defense plan op te stellen. Bij incompany trainingen kunnen we zelfs een “Mystery guest” bezoek combineren om de praktijk te verifiëren en verbeterpunten te bespreken.

Geplande trainingen

Startdatum Locatie Plekken beschikbaar
 1. 25 september 2024 Den Bosch 12 Planning Inschrijven
  Planning
  • wo 25 september 2024 — 13:30 t/m 17:00
  Adres Balkweg 3, 5232 BT Den Bosch

Inschrijven voor: Workshop Food defense

Bedrijfsgegevens
Factuuradres
Contactpersoon
Gegevens deelnemers

Deelnemer

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.