Blended training Food Defense

voedselveiligheid controleren

“Bescherm de voedselketen met expertise.”

Ontdek onze Blended training Food Defense, waarbij je eerst een gratis e-learning volgt en vervolgens de belangrijkste informatie online met de docent samenvat. 

De leerdoelen

 • Begrijp de aanleiding en achtergrond van Food Defense.
 • Definieer Food Defense en ken de actuele ontwikkelingen.
 • Leer over wetgeving, normen en toepassingen.

De inhoud

 • Gratis e-learning (max. 60 minuten).
 • Online bijeenkomst met docent (circa 2,5 uur).
 • Lesmateriaal in PDF-formaat.
 • Certificaat na afloop.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor professionals die verantwoordelijk zijn voor voedselbeveiliging en Food Defense binnen hun organisatie. Ook medewerkers in de voedselindustrie die bewust willen worden van potentiële gevaren en verantwoordelijkheden kunnen profiteren van deze training.

Het resultaat

Na deze blended training begrijp je de betekenis van Food Defense en ben je je bewust van de bijbehorende verantwoordelijkheden. Je bent in staat om potentiële gevaren en mogelijke gevolgen te herkennen. Bovendien kun je een vatbaarheidsanalyse uitvoeren en een effectief Food Defense-plan opstellen om de voedselketen te beschermen. Schrijf je in en word een expert in Food Defense!

Geplande trainingen

Startdatum Locatie Plekken beschikbaar
 1. 21 juni 2024 Den Bosch 11 Planning Inschrijven
  Planning
  • vr 21 juni 2024 — 09:00 t/m 12:00
  Adres Balkweg 3, 5232 BT Den Bosch

Inschrijven voor: Blended training Food Defense

Bedrijfsgegevens
Factuuradres
Contactpersoon
Gegevens deelnemers

Deelnemer

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.