• nl
    • en
    • de

Challengetest

Een heel specifiek onderzoek is een challengetest. Met deze test onderzoeken wij in hoeverre een micro-organisme in uw product kan groeien. Dit doen we door opzettelijk micro-organismen toe te voegen. Een veel voorkomende test is de uitgroei van Listeria monocytogenes. Challengetesten kunnen dienen om te voldoen aan de eisen die zijn beschreven in infoblad 85.  

  • Wij staan voor een praktische, kwalitatieve en persoonlijke aanpak.
  • Onze onderzoeken kunnen u veel duidelijkheid geven.

Waarom een challengetest?

Met de resultaten die u ontvangt vanuit een microbiologische analyse bent u in staat om maatregelen te nemen om het productieproces op een juiste manier in te richten. Het verrichten van een challengetest leidt vaak tot verrassende resultaten, hier kunt u een voordeel uithalen. Op deze manier blijft u de concurrenten altijd een stap voor.

Snel resultaat

Een challengetest is een specifiek onderzoek naar de uitgroei van micro-organisme. Zo wordt onder andere de groei van Listeria monocytogenes getest. Er worden dan Listeria monocytogenes toegevoegd zodat onze laboranten kunnen valideren hoe het organisme groeit. Door de snelle resultaten van een Listeria test kunt u het productieproces snel verbeteren.

productonderzoek vloeistof boxarrow-up

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een challengetest? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten