header digitale registraties

Registratie app

Wilt u altijd direct online inzicht in het verloop van processen binnen u organisatie? Dat kan! Met onze module Registraties met registratie app automatiseert u al u kwaliteitsregistraties.

 • Betere procesborging
 • Efficiëntere werkwijze
 • Al het papier de fabriek uit!

Hulp nodig met digitaal registreren?
Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA Software voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Vraag nu een demo aan
dienst-risicomanagement

Waarom digitale registraties?

 • Overzicht behouden

  In te vullen, te beoordelen en afgeronde registraties ziet u allemaal in één overzicht binnen uw eigen online omgeving. Iedere productiemedewerker ziet een persoonlijk overzicht van in te vullen registraties, welke direct via de app in te vullen zijn.

 • Betere borging

  De medewerker die de registratie invoert, ziet direct een melding in geval van een afwijkend antwoord. Zo worden afwijkingen nooit meer over het hoofd gezien en zijn deze voor de kwaliteitsmanager ook direct inzichtelijk.

 • Voldoen aan kwaliteitsnorm eisen

  Registratie van CCP’s en andere beheersmaatregelen zijn van groot belang om voedselveilig te kunnen produceren. Met de registratie app en online module voldoet u eenvoudig aan wet- en regelgeving en de eisen die gesteld zijn door retailers of de BRC, IFS, FSSC 22000 normen.

Efficiënte werkwijze

Met digitale registraties werkt u efficiënter binnen u organisatie. Deze efficiëntie komt niet alleen door de hierboven beschreven wijze van beheersing, maar ook omdat het papieren registratiesysteem gedeeltelijk of zelfs volledig wordt vervangen. Stel u eens voor dat het printen van grote hoeveelheden papier en de benodigde tijd voor de archivering van ingevulde registraties vanaf nu verleden tijd zijn. Onze module Registraties maakt het mogelijk.

Voor al uw registraties

Met de module registraties digitaliseert u diverse soorten registraties, variërend van CCP’s, ontvangstcontrole en andere operationele parameters tot het vastleggen van bezoekers. Registraties kunnen zowel kwalitatief, kwantitatief als open van aard zijn. Gewoon alles in één online omgeving.

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant.

Overige modules

Een greep uit onze klanten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief