header digitaal inspecteren

Inspectie software

Inspecteert u al digitaal? Automatiseer al uw inspecties en audits door digitaal inspecteren. Hiermee bespaart u tot 60% van uw tijd. Met een tablet of smartphone en onze inspectie software is het inplannen, uitvoeren en opvolgen van digitale inspecties makkelijk en efficiënt te realiseren.

 • Bespaar tot 60% tijd
 • Verkrijg meer inzicht
 • Verbeter de kwaliteitsborging

Unieke inspectie actie

Profiteer nu tijdelijk van een unieke actie en ontvang een gratis iPad en kosteloze implementatie. Bovendien implementeren we de module Inspecties morgen nog op uw locatie. Waar wacht u nog op? Bekijk de volledige unieke inspectie actie.

Hulp nodig bij digitaal inspecteren?
Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA Software voor u kan betekenen.

Vraag nu een demo aan

Waarom digitale inspecties?

 • Efficiënter werken

  De rapportage inclusief foto’s is direct klaar en statistieken worden realtime bijgewerkt. Door een efficiëntere werkwijze houdt u tijd over voor zaken die er echt toe doen, zoals het doorvoeren van verbeteringen en coachen van medewerkers op de werkvloer.

 • Meer inzicht verkrijgen

  Met realtime statistieken verkrijgt u veel meer inzicht in de verbeterpunten binnen uw bedrijf. Dit inzicht zet u direct om in concrete verbeteracties voor een betere kwaliteitsborging.

 • Meer draagvlak voor kwaliteitszorg

  Actiepunten zijn online beschikbaar en zet u direct uit naar medewerkers binnen uw organisatie. Hiermee creëert u betrokkenheid van medewerkers en zorgt u echt samen voor een optimale productkwaliteit.

Voor alle soorten inspecties

Kwaliteitsmanagementsystemen eisen dat u verschillende soorten inspectierondes uitvoert. Naast productie inspecties worden bij veel bedrijven bijvoorbeeld ook glas- en hard plastic-controles, schoonmaakinspecties en food defense checks uitgevoerd. Met onze inspectiesoftware maakt u zelf een onbeperkt aantal inspectielijsten en loop u inspectierondes met behulp van een tablet of smartphone.

App voor inspecties

Met de gratis inspectie app voert u snel en eenvoudig inspecties uit. U maakt gebruik van de volgende opties:

 • Offline uitvoerbaar, zodat u altijd en overal digitaal inspecteert
 • Voeg direct foto’s en verbeterpunten toe
 • Rapportage na afloop direct gereed in de door u gewenste stijl
Aviko logo

50% tijdreductie voor Aviko B.V. met inspectie module

Aviko B.V. heeft meerdere productielocaties binnen Europa die allen gecertificeerd zijn volgens dezelfde voedselveiligheidsnormen- en auditstandaarden van klanten. Er was behoefte aan een digitaal systeem waar alle locaties op aangesloten konden worden en dat standaardisering en een uniforme werkwijze voor uitvoering van de interne hygiëne inspecties en systeemaudits zou bevorderen. Na een succesvolle pilot met de QA software van Normec Foodcare Online op één productielocatie is de applicatie nu geïmplementeerd op alle locaties in Nederland.

logo svz

SVZ International

Anderhalf jaar geleden startte SVZ International (onderdeel van Royal Cosun) met digitalisering van audits en inspecties. Het doel van de invoering van digitale inspecties was om tijd te besparen en alle verzamelde informatie gemakkelijker te kunnen vergelijken. De inspecties worden internationaal uitgevoerd op de diverse locaties in Nederland, Polen, Spanje en België. Heleen Stoffels is QA Officer en de applicatiebeheerder (en aanspreekpunt) van Normec Foodcare Online binnen de organisatie. Ze informeerde bij alle locaties naar de ervaringen en vertelde hierover in een kort interview.

logo_wijnen square crops

Betere en efficiëntere borging van het kwaliteitssysteem

‘Een betere en efficiëntere borging van het kwaliteitssysteem’, dat was in 2015 de missie voor de kwaliteitsafdeling van Wijnen Square Crops. Annsophie Johansson ging als Coördinator Kwaliteit op zoek naar een digitale oplossing om dit te kunnen realiseren en kwam zodoende uit bij onze online oplossingen. Tijdens een interview vertelt Annsophie vol enthousiasme over de verandering die digitalisering van kwaliteitszaken voor haar organisatie teweeg heeft gebracht.

nico-sluis-logo

Nico Sluis Vleeswaren kiest voor het hoogste niveau

Het handmatig samenstellen van rapportages is eigenlijk niet meer van deze tijd. Nico Sluis Vleeswaren heeft dit soort processen geautomatiseerd met het online QA-systeem van Normec Foodcare Online. “In dit systeem zijn alle gegevens aan elkaar gekoppeld, en met één druk op de knop hebben we de juiste rapportages en analyses”, vertelt directeur Nico Sluis. “Hiermee besparen we veel tijd.”

celine-juiste-formaat-website

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur uw gegevens naar onze commercieel manager Céline DeWitte.

Overige modules

Een greep uit onze klanten

celine-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Céline DeWitte

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

celine-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief