Reorganisatie kwaliteitsdiensten

Loopt het binnen uw kwaliteitsafdeling niet altijd op wieltjes? Zit de werkverdeling onderling niet goed? Kan ik de huidige dienst optimaliseren? Zijn dit ook vragen waar u mee zit? Onze experts kunnen u bijstaan om dit te realiseren. We streven altijd samen naar een continue verbetering van uw organisatie en processen binnen de kwaliteitsafdeling.

Door reorganisatie, op maat van uw onderneming en volgens bestaande processen, verkrijgen over verschillende sites heen. Gelijkvormigheid naar bijvoorbeeld KPI-setting kan hierbij mee opgenomen worden. We zorgen ervoor dat alle sites op een hoger niveau worden gebracht.

Een voorbeeld: vooropgezette KPI’s worden bijgestuurd en trendanalyses worden nauwkeurig bestudeerd, aangepast en opgevolgd waar nodig. Samen met uw kwaliteitsdienst wordt een roadmap uitgetekend, met verbeteracties en aanbevelingen met korte- middellange- en langetermijndoelstellingen. Door een duidelijk overzicht op te maken, creëren we structuur binnen de kwaliteitsafdelingen. Hierbij kan een expert ook in opleiding en begeleiding voorzien als dat noodzakelijk blijkt en kunnen onze adviseurs een nieuw samengesteld team coachen waar gewenst.

Daarnaast zijn maturity audits hier een onderdeel van. Op basis van vastgelegde criteria worden bedrijven beoordeeld, zowel bij privatelabelklanten als retaileisen of GFSI-standaarden: Hoever staat u momenteel?  Waar werken we als eerste op? Welke stukjes moeten het dringendst aangepakt worden? Onze experts zorgen voor een duidelijk plan van aanpak en een geoptimaliseerde kwaliteitsdienst.

Reorganisatie kwaliteitsdiensten in het kort

  • Wij bieden hulp op maat bij een reorganisatie
  • Standaardisatie over verschillende sites
  • Kwaliteitsdienst optimaliseren

Hulp nodig op het gebied van Reorganisatie kwaliteitsdiensten?

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
AGF-afdeling-Jumbo

Jumbo

Jumbo laat haar smaakonderzoeken uitvoeren door Sensory, onderdeel van Normec Foodcare. “Sensory begrijpt de business waar we in zitten”, zegt Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo. “Ze zijn snel, flexibel en ze denken met ons mee.”
Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”

Gerelateerde diensten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief