Reorganisatie kwaliteitsdiensten

Loopt het binnen uw kwaliteitsafdeling niet altijd op wieltjes? Zit de werkverdeling onderling niet goed? Kan ik de huidige dienst optimaliseren? Zijn dit ook vragen waar u mee zit? Onze experts kunnen u bijstaan om dit te realiseren. We streven altijd samen naar een continue verbetering van uw organisatie en processen binnen de kwaliteitsafdeling.

Door reorganisatie, op maat van uw onderneming en volgens bestaande processen, verkrijgen over verschillende sites heen. Gelijkvormigheid naar bijvoorbeeld KPI-setting kan hierbij mee opgenomen worden. We zorgen ervoor dat alle sites op een hoger niveau worden gebracht.

Een voorbeeld: vooropgezette KPI’s worden bijgestuurd en trendanalyses worden nauwkeurig bestudeerd, aangepast en opgevolgd waar nodig. Samen met uw kwaliteitsdienst wordt een roadmap uitgetekend, met verbeteracties en aanbevelingen met korte- middellange- en langetermijndoelstellingen. Door een duidelijk overzicht op te maken, creëren we structuur binnen de kwaliteitsafdelingen. Hierbij kan een expert ook in opleiding en begeleiding voorzien als dat noodzakelijk blijkt en kunnen onze adviseurs een nieuw samengesteld team coachen waar gewenst.

Daarnaast zijn maturity audits hier een onderdeel van. Op basis van vastgelegde criteria worden bedrijven beoordeeld, zowel bij privatelabelklanten als retaileisen of GFSI-standaarden: Hoever staat u momenteel?  Waar werken we als eerste op? Welke stukjes moeten het dringendst aangepakt worden? Onze experts zorgen voor een duidelijk plan van aanpak en een geoptimaliseerde kwaliteitsdienst.

Reorganisatie kwaliteitsdiensten in het kort

  • Wij bieden hulp op maat bij een reorganisatie
  • Standaardisatie over verschillende sites
  • Kwaliteitsdienst optimaliseren

Hulp nodig op het gebied van Reorganisatie kwaliteitsdiensten?

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercial Manager QA Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
Peijnenburg

Peijnenburg

Voedselveiligheid is een thema dat regelmatig opgefrist moet worden. Peijnenburg liet de training verzorgen door Normec Training & Education. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”, aldus de hr-adviseur. “Tegelijkertijd werd de leerstof goed behandeld. Het zette ons weer op scherp.”

Gerelateerde diensten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercial Manager QA Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief