GAP-Analyse kwaliteitssysteem

Wilt u inzicht in de huidige identiteit, de gewenste identiteit en het imago van uw organisatie en dienstverlening? Wij kunnen u daarbij helpen door een GAP-analyse uit te voeren. Met een GAP-analyse maken we een vergelijking tussen een bestaande en een gewenste situatie.

Voor veel organisaties is een GAP-analyse een handig vertrekpunt. Ze wordt uitgevoerd om te beoordelen wat er nog moet gebeuren om te voldoen aan een bepaalde norm en/of eis.

Huidige situatie versus gewenst target

Tijdens een GAP-analyse bekijken onze experts waar u als bedrijf en/of kwaliteitsdienst momenteel staat en waar u uiteindelijk naartoe wilt gaan. De huidige situatie wordt getoetst aan het gewenste target. Ideaal dus om te weten wat u nog te doen staat tijdens een implementatie of optimalisatietraject. Dit kan bijvoorbeeld rondom een specifieke norm zijn. Denk aan de GFSI normen, die regelmatig wijzigen. Maar ook bijvoorbeeld aan klanteneisen, digitaliseringstrajecten…

Georganiseerd plan van aanpak

Tijdens deze doorlichting stellen we een georganiseerd plan van aanpak op. Zo maken we de sterke en zwakke punten inzichtelijk en beschrijven we hoe u de huidige processen kunt optimaliseren. Onze specialisten beschikken over de juiste expertise en zijn op de hoogte van de laatste normen en eisen. Zo voldoet u altijd aan de laatste wetgeving.

Hulp nodig?

Hebt u hulp nodig bij het uitvoeren van een GAP-analyse? Onze experts helpen u graag. Neem contact op.

GAP-Analyse kwaliteitssysteem in het kort

  • Inzicht in huidige situatie vs gewenste situatie
  • Voldoe aan de laatste wetgeving
  • U ontvangt een georganiseerd plan van aanpak

Wij helpen u inzicht te krijgen tussen een bestaande en gewenste situatie

janna-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”
zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Sales Manager QA Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief