Voedselfraudeplan

Er is tegenwoordig steeds meer aandacht voor voedselfraude en productintegriteit. Logisch, want voedselfraude kan mogelijk resulteren in gevaren voor de volksgezondheid. Vaak heeft voedselfraude echter tot gevolg dat het vertrouwen van de consument wordt geschaad doordat de gecommuniceerde informatie niet klopt. Wij zorgen ervoor dat u met ons foodfraudplan kunt aantonen dat uw productintegriteit intact is.

Om de kans op voedselfraude in uw bedrijf te minimaliseren, is het belangrijk om een Vulnerability Assessment (VACCP) uit te voeren. Met deze VACCP-inventarisatie beoordelen we de kwetsbaarheid van de productketen. Aan de hand van de VACCP-inventarisatie kunt u vervolgens maatregelen nemen in een voedselfraudeplan. Daar helpen wij u graag bij.

Preventief bedrijfscontinuïteitsplan

Komt u toch in een situatie terecht waarin u het slachtoffer bent van voedselfraude? Dan is het belangrijk dat de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd kan worden. De gevolgen van voedselfraude kunt u beperken door preventief een bedrijfscontinuïteitsplan op te stellen. Onze experts staan voor je klaar om u te helpen met het opstellen hiervan. Profiteer van onze jarenlange ervaring en zorg dat u voorbereid bent op eventuele voedselfraude.

Betrouwbare hulp bij een foodfraudplan

Onze projectmanagers ondersteunen u graag bij het opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld een VACCP-inventarisatie, voedselfraudeplan of bedrijfscontinuïteitsplan. Op locatie of op afstand, wij staan voor u klaar.

Voedselfraudeplan in het kort

  • We voeren een VACCP-inventarisatie voor u uit
  • Hierbij beoordelen we de kwetsbaarheid van de productketen
  • Aan de hand hiervan kunt u maatregelen vaststellen in een voedselfraudeplan
  • Ook helpen we u om preventief een bedrijfscontinuïteitsplan op te stellen

Hulp nodig bij aantonen van de integriteit van uw product?

janna-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”
Peijnenburg

Peijnenburg

Voedselveiligheid is een thema dat regelmatig opgefrist moet worden. Peijnenburg liet de training verzorgen door Normec Training & Education. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”, aldus de hr-adviseur. “Tegelijkertijd werd de leerstof goed behandeld. Het zette ons weer op scherp.”
AGF-afdeling-Jumbo

Jumbo

Jumbo laat haar smaakonderzoeken uitvoeren door Sensory, onderdeel van Normec Foodcare. “Sensory begrijpt de business waar we in zitten”, zegt Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo. “Ze zijn snel, flexibel en ze denken met ons mee.”

Gerelateerde diensten

janna-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Janna Mestach

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

janna-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief