Export

Exportissues zijn welbekend en meestal niet de minste. Het is niet altijd even duidelijk of iets wel of niet kan. Daarnaast spelen bijvoorbeeld culturele verschillen mee.

Normec foodcare is een kenniscentrum voor begeleiding in exportdossiers. U kunt er terecht voor al uw vragen met betrekking tot export Derde Landen, etikettering en andere exportissues.
Welke trends zijn er in welk buitenland? Aan welke wetgeving moet u er voldoen? Welke certificaten zijn er nodig? Onze experts geven met plezier ondersteuning bij deze vragen en bieden regulatory support afhankelijk van het land waarnaar u exporteert.

FDA Export

Als u specifiek bijstand zoekt voor FDA, bent u bij ons aan het juiste adres.
Het aanpassen van uw HACCP-dossier naar een FDA-formaat naar  HARPC/FSMA?
Het upgraden van uw food defence plan in functie van FDA normen?
Normec Foodcare is een kenniscentrum voor begeleiding in exportdossiers. U kunt er terecht voor al uw vragen met betrekking tot export Derde Landen, etikettering en andere exportissues.
Onze export experts staan u graag bij.

Export in het kort

  • Ondersteuning bij exportdossiers

Wij begeleiden u bij verschillende exportdossiers

manuella-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

Peijnenburg

Peijnenburg

Voedselveiligheid is een thema dat regelmatig opgefrist moet worden. Peijnenburg liet de training verzorgen door Normec Training & Education. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”, aldus de hr-adviseur. “Tegelijkertijd werd de leerstof goed behandeld. Het zette ons weer op scherp.”
AGF-afdeling-Jumbo

Jumbo

Jumbo laat haar smaakonderzoeken uitvoeren door Sensory, onderdeel van Normec Foodcare. “Sensory begrijpt de business waar we in zitten”, zegt Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo. “Ze zijn snel, flexibel en ze denken met ons mee.”

De Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Groep – producent van onder andere roomkaas, kaasproducten en kruidenboter – werkt vanaf het begin samen met Normec Foodcare. Zo hebben ze samengewerkt met ons laboratorium en hebben ze onze etiketteringsspecialisten ingeschakeld voor vertaalwerkzaamheden. Toen zij op het punt kwamen dat het hele stuk specificatiebeheer anders ingericht zou worden, was het contact snel gemaakt. De casus werd bij Normec Foodcare voorgelegd.

Gerelateerde diensten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief