Banner Alt

Digitaliseren inspecties

Inspecteert u al digitaal? Automatiseer al uw inspecties en audits met de inspectie-app. Daarmee bespaart u tot 60% van uw tijd. Met een tablet of smartphone en onze inspectiesoftware is het inplannen, uitvoeren en opvolgen van digitale inspecties makkelijk en efficiënt te realiseren.

Uw rapportage, inclusief foto’s, is na elke inspectie direct klaar en de statistieken zijn automatisch bijgewerkt. Ook actiepunten zijn online beschikbaar: u kunt ze direct uitzetten naar medewerkers binnen uw organisatie. Dankzij automatische mailnotificaties en een online dashboard zijn uw medewerkers altijd onmiddellijk op de hoogte.

Veelgevraagde oplossingen

Veel foodbedrijven hebben met de inspectiesoftware de onderstaande uitdagingen aangepakt:

 • Meer inspecties uitvoeren in dezelfde beschikbare tijd.
 •  Het draagvlak voor kwaliteitszorg binnen de organisatie vergroten.
 • Aan de slag gaan met continue verbetertrajecten.

Herkenbaar? Of spelen er binnen uw bedrijf heel andere vraagstukken? Neemt u gerust contact met ons op, zodat we samen de oplossingen kunnen bespreken!

Voor alle soorten inspecties

Kwaliteitsmanagementsystemen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 eisen dat u verschillende soorten inspectierondes uitvoert. Naast productie-inspecties worden bij veel bedrijven bijvoorbeeld ook controles van glas en harde plastics, schoonmaakinspecties en food defence checks uitgevoerd. Met onze inspectiesoftware maakt u zelf een onbeperkt aantal inspectielijsten en loopt u inspectierondes met behulp van een tablet of smartphone.

Digitaliseren inspecties in het kort

 • Al uw inspecties en audits automatiseren met uw tablet of smartphone
 • Direct een rapportage, inclusief foto’s
 • Statistieken worden automatisch bijgewerkt
 • Actiepunten zet u snel uit naar medewerkers

Wij helpen u om al uw inspecties en audits te automatiseren

manuella-juiste-formaat-website-1

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

Neem contact op

App voor inspecties

Met de inspectie-app voert u snel en eenvoudig inspecties uit met een tablet of smartphone. U maakt gebruik van de volgende functies:

 • Direct foto’s en verbeterpunten toevoegen in de app
 • De rapportage is na afloop direct gereed in de stijl die u wenst
 • Dictafoonfunctie om verbeterpunten in te spreken
 • Objectieve inspecties met toelichtingen per vraag
 • Offline uitvoerbare inspecties
 • Herinspectiefunctie

Trendanalyses

Met enkele klikken op de knop bekijkt u trendanalyses van de inspectieresultaten per bedrijfsonderdeel en/of per categorie. Deze analyses gebruikt u eenvoudig als KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren of key performance indicators) of benchmarktool (systematisch onderzoek naar prestaties). Het samenstellen van verificatieverslagen voor periodieke managementmeetings en directiebeoordelingen is hierdoor een stuk eenvoudiger.

Betrouwbare hulp bij inspecties

Hulp nodig bij het automatiseren van uw inspecties en audits? Onze specialisten helpen u graag. Op locatie of op afstand, wij staan voor u klaar.

Vraag gratis een demo aan

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Ervaringen van onze klanten

Aviko B.V.

Aviko B.V.

Aviko B.V. heeft meerdere productielocaties binnen Europa die allen gecertificeerd zijn volgens dezelfde voedselveiligheidsnormen- en auditstandaarden van klanten. Er was behoefte aan een digitaal systeem waar alle locaties op aangesloten konden worden en dat standaardisering en een uniforme werkwijze voor uitvoering van de interne hygiëne inspecties en systeemaudits zou bevorderen. Na een succesvolle pilot met de QA software van CareNet Online op één productielocatie is de applicatie nu geïmplementeerd op alle locaties in Nederland. Later dit jaar zal de applicatie ook bij de buitenlandse locaties geïmplementeerd worden.
Zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec CareNet Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
Group of Butchers

Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up to date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.
manuella-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur uw gegevens naar onze Sales Manager Manuella van Rijmenant

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
manuella-juiste-formaat-website-1

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Hoogvliet
Albert Heijn
Lekkerkerker Groep
Remia
Dr. Oetker
Hoogvliet
SVZ International
Hero
Aviko B.V.
Katja

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu