oranje fruit en groentes normec foodcare

Zo houdt u de kennis van medewerkers altijd up-to-date

26-04-2021 | Gemiddelde leestijd: 3 min
Dit bericht is 118 keer bekeken

Het klassikaal of persoonlijk trainen van alle medewerkers en uitzendkrachten is een omvangrijke taak en daarom in de praktijk vaak niet haalbaar. Een goede productkwaliteit valt of staat met de juiste kennis van medewerkers. Hoe zorgt u ervoor dat de kennis van medewerkers altijd up-to-date blijft? Dat doet u gemakkelijk met E-learning. Medewerkers volgen trainingen vanaf iedere locatie met een internetverbinding. Ook vanuit huis.

Waarom kiezen voor E-learning?

E-learning heeft heel veel voordelen. Denk aan:

  • Medewerkers volgen de training in hun eigen taal.
  • Een E-learning training is door medewerkers te volgen in hun eigen tempo en op hun eigen niveau.
  • Trainingen kunnen in delen worden aangeboden, waardoor het niet te veel informatie in één keer is. Deze wijze van leren is doorgaans effectiever dan een klassikale training van meerdere uren.
  • Het levert tijd- en kostenbesparing op. Medewerkers hoeven geen dagdeel of een hele dag een training te volgen. Daarnaast scheelt het reistijd. Ook is er geen docent nodig en de productie hoeft niet stilgelegd te worden.
  • De HR manager heeft continu inzicht in de inzetbaarheid van medewerkers op verschillende afdelingen. Deze kan namelijk op ieder moment zien welke medewerker welke competenties behaald heeft.
  • Uitzendkrachten stappen de productie pas in als zij geslaagd zijn voor de E-learning. Het trainen van uitzendkrachten is volledig door het uitzendbureau te realiseren binnen dezelfde E-learning software.
  • De kwaliteitsmanager behoudt altijd het overzicht.

Hoe werkt het?

Met E-learning nodigt u medewerkers binnen uw organisatie uit voor een onbeperkt aantal trainingen. Zij volgen zo de trainingen op de gewenste locatie en op het moment dat het voor hen uitkomt. Het enige wat zij nodig hebben is een computer met een internetverbinding en een up-to-date browser. Het volledige proces – van het opzetten van de E-learning tot en met het uitnodigen van cursisten en inzien van behaalde competenties – heeft u in eigen beheer. En dit alles realiseert u op de door u gewenste locatie.

Uitzendkrachten

Met E-learning laat u het trainen van uitzendkrachten binnen uw E-learning omgeving volledig over aan uitzendbureaus. Zo gaan uitzendkrachten volledig voorbereid aan de slag binnen uw productieomgeving. Hiermee borgt u de kennis van tijdelijke medewerkers eenvoudig en efficiënt. Onze E-learning module beschikt over een unieke rechtenstructuur. Uitzendbureaus kunnen zo zelf uitzendkrachten toevoegen aan de E-learning module om deze uit te nodigen voor de benodigde trainingen. Het enige wat u hoeft te doen is een gebruikerslogin aan te maken voor de beheerders bij de uitzendbureaus. En hier helpen we u natuurlijk graag mee.

Vaste medewerkers

Of u nu te maken hebt met nieuwe machines, aangepaste werkinstructies of nieuwe procedures: in alle gevallen zijn medewerkers eenvoudig getraind via E-learning. Het is zelfs mogelijk om handboekdocumenten direct om te zetten tot E-learning training. Zo blijven medewerkers altijd op de hoogte

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
manuella-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

All your necessities stored in one place

Nutri-Score: status en toelating in Nederland en de EU

Eind november 2019 melde staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) dat Nutri-Score het nieuwe voedselkeuzelogo wordt voor Nederland. Met dit logo is het voor consumenten makkelijk om verschillende variante...
21 Juli 2020
handen-wassen

Hygiëne-inspecties als hulpmiddel naar ‘groene’ locaties bij de NVWA

De NVWA vermindert haar toezicht bij bedrijven die de wettelijke regels voldoende naleven. Wat houdt deze verminderde toezicht in en hoe kom je in aanmerking hiervoor? Door deelname aan het zelfco...
13 April 2021
dienst-risicomanagement

5 tips van een auditor

Ieder levensmiddelenbedrijf heeft er mee te maken: audits. Of het nu gaat om een interne of externe audit. Als bedrijf streef je naar een zo goed mogelijk auditresultaat. Welke tips kan een auditor ge...
06 Maart 2019

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur uw gegevens naar onze Accountmanager Manuella van Rijmenant.

manuella-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

Oops! We could not locate your form.

Menu