Vanaf nu efficiënt inspecteren? Zo regelt u dat

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 255 keer bekeken

Met efficiënte digitale inspecties bespaart u niet alleen tijd, u zorgt ook voor een betere kwaliteitsborging. Hoe u dit doet? Er zijn maar drie stappen nodig om u op weg te helpen.

1. Kennismaken met een gratis demo

Snel van start met digitale inspecties, maar u wilt eerst zeker weten of dit iets voor uw bedrijf is? We verzorgen graag een gratis demo op uw locatie. Eén van onze accountmanagers laat precies zien hoe u digitaal inspecteert. Het werkt heel eenvoudig, dus binnen een uur heeft u al een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn en hoe gebruiksvriendelijk de applicatie is.

2. Vrijblijvende offerte

Zodra u weet dat digitaal inspecteren inderdaad de oplossing voor uw bedrijf is, wilt u natuurlijk ook graag weten wat het kost. We maken graag een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra de offerte akkoord en ondertekend is, plannen we een implementatie met u in.

3. Vliegende start tijdens de implementatiedag

Tijdens de implementatiedag starten we altijd met het inrichten van uw eigen bedrijfsapplicatie. Alle instellingen kunt u zelf op een later moment altijd nog aanpassen. Zo houdt u zelf het volledige beheer over uw eigen applicatie. We geven u graag een goede start en zorgen er daarom voor dat alle instellingen, gebruikers en templates direct in uw applicatie staan. Daarbij geven we advies over de werkwijze die het beste past bij de doelstellingen die u met uw bedrijf voor ogen heeft.

Tot slot verzorgen we een complete training over bijvoorbeeld het aanmaken van vragenlijsten, inplannen en uitvoeren van inspectieronden en bekijken van trendanalyses. Na afloop van de implementatiedag bent u klaar om digitaal te inspecteren en dus tijd te besparen. Heeft u na afloop vragen? Op onze supportpagina vindt u 24/7 alle informatie. En vindt u niet direct wat u zoekt? Neem dan contact op met één van onze support consultants.

Vanaf nu ook efficiënt inspecteren?

We helpen u graag. Plan een gratis demo met onze Commercieel Manager Manuella en zij vertelt u alles over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
manuella-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

Webinar IFS Food versie 7

Paper wijzigingen IFS Food versie 7

01 Februari 2021
listeria

Listeria monocytogenes als bedrijfsrisico

Zowel in België als in Nederland is het aantal publieke recalls op het gebied van Listeria monocytogenes het afgelopen jaar toegenomen. Naast een mogelijk gevaar voor de volksgezondheid zien we dat d...
12 Januari 2021
water

Hoe pak je een schoonmaakvalidatie aan?

Een allergenenmanagementsysteem is noodzakelijk om de risico’s van allergenen te beheersen. Zo’n systeem bestaat uit verschillende onderdelen waarvan schoonmaak een belangrijk punt is. Goede reini...
10 Maart 2021

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief