Kwaliteitsmanagement software: waarom helpt het u?

11-01-2021 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 255 keer bekeken

Op uw kwaliteitsafdeling hebt u te maken met diverse eisen uit wet- en regelgeving en certificeringsnormen, zoals BRCGS, IFS, ISO en FSSC 22000. Met voortdurende veranderingen in deze eisen wordt het takenpakket op uw kwaliteitsafdeling steeds uitgebreider. U bent veel tijd kwijt met kwaliteitswerkzaamheden en hebt het idee dat u de grip op uw kwaliteitsbeheerssysteem verliest. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Het gebruik van kwaliteitsmanagement software is dé oplossing.

Automatiseer met kwaliteitsmanagement software

Met qa online software automatiseert u een groot deel van de administratieve handelingen en zet u data automatisch om tot informatie. Een voorbeeld hiervan is een digitale inspectielijst waarbij u ingevoerde afwijkingen en foto’s automatisch omzet tot een complete rapportage en real-time trendgrafieken. Of denk aan een online kwaliteitshandboek, zodat u documenten altijd en overal beheert en eenvoudig deelt met medewerkers binnen de organisatie.

Kwaliteitsmanagementsysteem software van Normec Foodcare Online

Wij ontwikkelden online alles-in-één kwaliteitsmanagementsysteem software vanwege de vraag van kwaliteitsmanagers om kwaliteitswerkzaamheden sneller en efficiënter binnen één online tool te borgen. Zo is een pakket van diverse modules ontstaan om kwaliteitsafdelingen optimaal te bedienen. De software is ontwikkeld door kwaliteitsmanagers met jarenlange ervaring in de levensmiddelenindustrie. Gezien de modulaire opbouw zijn de QA werkzaamheden naar wens en gefaseerd te digitaliseren. De volgende QA oplossingen zijn beschikbaar en snel te implementeren:

Wilt u direct alle mogelijkheden live bekijken? Vraag dan een vrijblijvende demo aan

Ervaringen van onze klanten

Group-of-Butchers

Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up to date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.
zwanenberg

Zwanenberg

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”
Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

ifs 8

Whitepaper: BRCGS 9 Food Safety

BRC Food De BRC Global standard voor Food Safety is een GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende standaard. Deze is in 1998 ontwikkeld door Engelse retailers. Als u BRC gecertificeerd bent, wete...
02 Augustus 2022
listeria

Whitepaper: Ontdek de 9 beheersmaatregelen van Listeria monocytogenes

10 September 2020
Webinar IFS Food versie 7

Paper wijzigingen IFS Food versie 7

01 Februari 2021

Gerelateerde diensten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief