Hoe traint u medewerkers in de juiste taal?

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 251 keer bekeken

Binnen uw productiebedrijf heeft u vast regelmatig te maken met anderstalige medewerkers. Vanuit certificeringsnormen, zoals de BRCGS, wordt vereist dat medewerkers in de juiste taal getraind worden. Maar hoe realiseert u dit als kwaliteitsmanager zonder tal van taalcursussen te volgen?

Welke talen zijn benodigd?

Inventariseer allereerst met welke talen u te maken heeft binnen uw bedrijf. Ga ook na of uw medewerkers meertalig zijn en dus wellicht met meerdere talen vooruit kunnen.

Klassikale training

Verzorgt u periodiek klassikale trainingen? Dan is het trainen van anderstalige medewerkers vast een uitdaging. Huurt u hiervoor een tolk in? Het is een flinke kostenpost om dit voor iedere training in alle gewenste talen te realiseren. Of voorziet u hen van een uitdraai van de training in de juiste taal? In dat geval zult u lang niet alle doelen van uw training behalen.

Digitaal leren

Digitaal leren vormt tegenwoordig de meest ideale oplossing om medewerkers in alle gewenste talen te trainen. We hebben daarom een online opleidingsplatform ontwikkeld waarmee u eenvoudig trainingen in iedere gewenste taal realiseert. Lage instapkosten, snel geïmplementeerd en alle soorten trainingen in iedere gewenste taal. We hebben bovendien alle kennis in huis om passende trainingen voor u te ontwikkelen in de talen die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Dus geen gedoe meer met vertaalbureaus. Komt er een nieuwe medewerker of uitzendkracht bij u werken? Dan heeft u die binnen een uurtje getraind met E-learning.

Ontdek onze mogelijkheden

Ook gebruiken maken van digitaal leren? Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Neem contact met ons op.

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
Rick-Veldkamp.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Business Unit Directeur Normec Foodcare Online Rick Veldkamp.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

listeria

Whitepaper: Ontdek de 9 beheersmaatregelen van Listeria monocytogenes

10 September 2020
pillen

Wat zijn voedingssupplementen en wat zegt de wetgeving?

Tegenwoordig zijn voedingssupplementen niet meer weg te denken uit het dagelijkse voedingspatroon van de consument. Er wordt rijkelijk reclame voor deze supplementen gemaakt en ze zijn te koop in de w...
06 April 2021
kwaliteitssystemen

Registraties anno 2022: verbeter je procesborging

Ontbrekende gegevens, slecht leesbare coderingen en verdwenen registratielijsten. In de praktijk gaat het nog weleens mis met registraties binnen food bedrijven. Kwaliteitsregistratie software biedt u...
16 Juni 2022

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief