oranje fruit en groentes normec foodcare

7 Voordelen van QA software

09-09-2021 | Gemiddelde leestijd: 4 min
Dit bericht is 113 keer bekeken

Vindt u kwaliteit ook belangrijk in uw bedrijf? En bent u op zoek naar meer borging van de processen in minder tijd? Dan is onze QA software echt iets voor u. In deze blog leest u de 7 voordelen van onze QA software.

1. Voor en door kwaliteitsmanagers

Onze QA Software is ontwikkeld door kwaliteitsmanagers en levensmiddelentechnologen met meer dan 20 jaar ervaring in alle voedselbranches en zorgsectoren. Zij weten als geen ander voor welke uitdagingen een kwaliteitsmanager dagelijks staat. Met onze QA Software zijn de lopende processen transparant en vergroot u de betrokkenheid van de medewerkers. Gegevens die betrekking hebben op kwaliteit en voedselveiligheid zijn direct beschikbaar en overzichtelijk. Zo ligt de kwaliteitsborging niet meer alleen bij de kwaliteitsmanager, maar creëert u draagvlak binnen de gehele organisatie.

2. Gebruiksvriendelijk

De software is zo opgezet en ingericht dat deze eenvoudig door alle medewerkers binnen uw organisatie te gebruiken is. Als gebruiker benadert u de software via een persoonlijke bedrijfswebsite. Per module plannen we een implementatiedag met u in. Tijdens deze dag richten onze consultants de software voor u in en verzorgen ze een training voor de medewerkers in uw bedrijf die met de applicatie gaan werken. Zij adviseren u over de optimale werkwijze voor uw bedrijf. Zo bent u na deze dag volledig op de hoogte van de mogelijkheden en werkwijze. Heeft u na deze dag nog vragen? Dan staat de support afdeling dagelijks voor u klaar. Ook leest u alles 24/7 na op onze uitgebreide supportpagina.

De software is zeer gebruiksvriendelijk voor mensen met allerlei opleidingsachtergronden. Felix Verdegem, CEO Cavalier

3. Kostenbesparing door sneller en efficiënter werken

Met onze QA software ziet u op ieder moment wat er op gebied van kwaliteitsborging gebeurt binnen uw bedrijf. Met de geautomatiseerde statistieken en grafieken definieert u eenvoudig doelstellingen (KPI’s), voert u verificaties uit en monitort u bedrijfsprestaties real-time. Data wordt direct omgezet naar bruikbare informatie. Dit levert u bij het digitaliseren van bijvoorbeeld inspecties tot 60% tijdsbesparing op. Die tijd kunt u weer besteden aan structurele kwaliteitsacties, zodat u bijvoorbeeld het aantal klachten vermindert en recalls voorkomt. Daarnaast is de organisatie op deze wijze beter in staat om op ieder moment klaar te zijn voor eventuele onaangekondigde audits.

4. Betaling naar gebruik

Als u met onze software aan de slag gaat, heeft u geen kosten vooraf. U betaalt naar gebruik en profiteert zo direct van uw investering. Door de rechtenstructuur binnen de applicatie bepaalt u zelf op ieder moment welke medewerker toegang krijgt tot welke documenten. Gaat de medewerker uit dienst of wilt u nieuwe medewerkers toevoegen? Dat heeft u helemaal zelf in de hand. Wij passen maandelijks de kosten voor u aan op basis van uw gebruik.

5. Betrouwbaar

Uw documenten zijn goed beveiligd en altijd en overal beschikbaar. Onze QA software is een cloud applicatie. Dit wordt ook wel Software as a Service (afgekort als SaaS) genoemd. Dit is software die als een online dienst wordt aangeboden. Door middel van deze software heeft u altijd en overal toegang tot de gegevens die zijn opgeslagen in de cloud. Onze systemen voldoen aan de hoogste beveiligingseisen. Onderhoud en updates worden automatisch verzorgd door ons eigen development team. Zo bent u altijd verzekerd van de nieuwste versie van onze software.

6. Keuze uit verschillende modules met de alles-in-één applicatie

Met QA Software maakt u de kwaliteitsborging binnen het hele bedrijf transparant. Vanuit één centrale online QA applicatie volgt u precies wat er op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid gebeurt binnen het bedrijf. Onze QA Software bestaat uit de modules inspecties, E-learning, handboek, specificaties, registraties, actielijst en verslagen. Welke modules u wilt gebruiken, bepaalt u helemaal zelf.

7. Geschikt voor zowel MKB als multinational

De software is geschikt voor ieder food bedrijf, van zzp’er tot MKB bedrijf tot multinational. QA Software is in te richten op basis van de eigen bedrijfsstructuur. Dit kunnen zowel kleine bedrijven zijn, als bedrijven met meerdere vestigingen waarbij u op corporate niveau kunt zien hoe de verschillende vestigingen scoren ten opzichte van elkaar. De instapkosten zijn relatief laag, waardoor de QA Software ook voor kleine bedrijven geschikt is om serieuze stappen te kunnen maken in hun kwaliteitsborging.

Vrijblijvende demo

Wilt u de mogelijkheden live bekijken? Onze commercieel managers verzorgen graag een vrijblijvende demo bij u op locatie. Neem contact met ons op.

Ervaringen van onze klanten

Marlous-van-Drunen.jpg
Auteur: Marlous van Drunen Marketing & Communicatie
manuella-juiste-formaat-website-1

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

inspectie app

Inspectie app: bespaar 40% van uw tijd

In wat voor bedrijf u ook werkzaam bent, als u te maken heeft met een kwaliteitssysteem moet u regelmatig inspecties uitvoeren. Bij bedrijven in de voedingssector zien we zelfs dat het aantal inspecti...
08 Maart 2021
imac

Zo houdt u de kennis van medewerkers altijd up-to-date

Het klassikaal of persoonlijk trainen van alle medewerkers en uitzendkrachten is een omvangrijke taak en daarom in de praktijk vaak niet haalbaar. Een goede productkwaliteit valt of staat met de juist...
26 April 2021
Carenet

Zo verkrijgt u meer inzicht in verbeterpunten

Digitaal inspecteren heeft veel voordelen. Naast tijdbesparing, krijgt u ook veel meer inzicht in verbeterpunten. Dit zorgt voor continue verbetering en een hoge kwaliteitsborging. In deze blog leest ...
08 Maart 2021

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

manuella-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website-1

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief

Menu