Workshop Food Safety Culture in de praktijk

“Breng Food Safety Culture tot leven.”

Ontdek in onze workshop “Food Safety Culture in de praktijk” hoe je deze essentiële cultuur kunt implementeren. Leer de do’s en don’ts, navigeer door weerstand en zet praktische tools in voor maximaal succes.

Leerdoelen

 • Toepassen van Food Safety Culture.
 • Omgaan met weerstand.
 • Begrijpen van risicoanalyse en wettelijke eisen.
 • Transformeer een papieren plan naar praktijk.

De inhoud

 • Best practices voorbeelden.
 • Praktische tools en tips.
 • Veranderingsmanagement.
 • Maximale resultaten uit Food Safety Culture.
 • Coaching sessie optie.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor professionals die al bekend zijn met Food Safety Culture en een 0-meting hebben uitgevoerd. Ze willen leren hoe ze dit effectief kunnen implementeren in hun organisatie.

Het resultaat

Na de workshop ben je uitgerust met de kennis en tools om Food Safety Culture in de praktijk te brengen. Je zult weten hoe je weerstand kunt overwinnen, risico’s kunt beheersen en een effectief communicatie- en cultuurplan kunt opstellen. En als je zowel de training als de workshop bij ons hebt gevolgd, bieden we zelfs een kosteloze coaching sessie aan om je verder te begeleiden. Veranderen wordt de nieuwe norm!

Geplande trainingen

Startdatum Locatie Plekken beschikbaar
 1. 6 november 2024 ‘S-HERTOGENBOSCH 11 Planning Inschrijven
  Planning
  • wo 6 november 2024 — 09:30 t/m 13:00
  Adres Balkweg 3, 5232 BT ‘S-HERTOGENBOSCH

Inschrijven voor: Workshop Plan van Aanpak Food Safety Culture

Bedrijfsgegevens
Factuuradres
Contactpersoon
Gegevens deelnemers

Deelnemer

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.