header oranje fruit en groenten

Onze thema’s

Er speelt veel in de voedingsmiddelenindustrie. Op elk moment moet je garanderen dat de voedselveiligheid voldoet aan de gestelde wetgeving en de productkwaliteit van het juiste niveau is. En uiteindelijk mag dit alles niet ten koste gaan van de smaak. Als kennispartner voorzien wij jou van up-to-date kennis. Scroll naar beneden en ontdek de verschillende thema’s.

Scroll voor meer
productontwikkeling-in-food
ethyleenoxide

Ethyleenoxide

Ethyleenoxide is een veelbesproken onderwerp. Levensmiddelenbedrijven zijn verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van hun producten. Duik met ons in de wereld van ethyleenoxide met als doel ervan te leren en klaar te zijn voor toekomstige problemen.

Meer over Ethyleenoxide
listeria
food-safety-culture

Food Safety Culture

In 2015 werd door het Global Food Safety Initiative (GFSI) een nieuwe term genoemd: Food Safety Culture. Volgens het GFSI gaat Food Safety Culture om de gedeelde waarden, overtuigingen en normen die van invloed zijn op de mind-set en het gedrag ten aanzien van voedselveiligheid in de gehele organisatie.

Meer over Food Safety Culture
allergenenmanagement
besmettingsbronnen

BRC 8

Levert jouw bedrijf producten aan grote retailers in Nederland? Dan is de kans groot dat je een BRC certificaat nodig hebt. De grootste verschillen ten opzichte van versie 7 hebben we voor je op een rijtje gezet in een whitepaper. Ook geven we je tips.

Meer over BRC 8
agro-tractor
AGF

AGF

Kwaliteit en beschikbaarheid van groente en fruit fluctueren doorlopend. Naast de gewone werkzaamheden die elke dag moeten gebeuren, zoals het keuren van AGF, zijn er nieuwe uitdagingen. Het reduceren van verpakkingsmaterialen, de toenemende focus op smaak etc. Wij bieden je grip op de kwaliteit van AGF, elke dag.

Meer over AGF
peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website