• nl

  Vitaminesperpost.nl tevreden over professionele kennis en expertise

  Sinds begin 2017 werkt Vitaminesperpost.nl samen met Bureau voor Kwaliteitszorg (BK). BK biedt ondersteuning bij het hanteren van de HACCP-protocollen. “Het is prettig dat wij de consultant van BK konden uitnodigen wanneer het ons paste; de flexibele agenda van BK is een pluspunt.”

  Gebruikte diensten

  Plan van aanpak

  BK gaat eerst bij bedrijven langs voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak worden zowel BK als Care for Food Group, waar BK onderdeel van is, geïntroduceerd. Ook wordt er gekeken wat de partijen voor elkaar kunnen betekenen. “Dit stelde ons op ons gemak. Vanaf dat punt is er een plan van aanpak gemaakt met daarbij behorend een transparant financieel plaatje naar ons toe. De projectmanager bezocht verschillende malen in goed overleg ons bedrijf.”

  Na een inspectie van het bedrijf heeft een deskundige projectmanager van BK aan de hand van de bevindingen een handboek opgesteld. Deze projectmanager levert ook ondersteuning bij het hanteren van de HACCP-protocollen. “Wij vinden dat BK een heldere manier van communiceren heeft. De afspraken worden netjes nagekomen.

  Bovendien is het prettig dat wij de consultant van BK konden uitnodigen wanneer het ons paste; de flexibele agenda van BK is een pluspunt,” aldus Andy. “Het gaat bij voedselveiligheid juist om de details. BK komt deze details dagelijks tegen en kan deze kennis met ons delen en ons begeleiden. Wij kunnen deze dan weer toepassen in onze bedrijfsprocessen.”

  Toekomst

  “BK gaat ons in de toekomst geregeld monitoren en waar nodig ondersteunen. Op dit moment zijn we tevreden, maar we houden onze opties voor andere ondersteuning vanuit de Care for Food Group zeker open. Dit kunnen we altijd met onze BK projectmanager Arnold bespreken.”

  kwaliteit en voedselveiligheid branche vlees en pluimvee
  boxarrow-up

  Meer informatie

  Bent u benieuwd wat onze projectmanagers voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op Bekijk onze diensten
  © 2018 Normec Foodcare Privacy
  nl
  Offerte aanvragen
  Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten
  IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten