• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Specificaties in meerdere talen voor VGR Food B.V.

“CareNet is erg gebruiksvriendelijk, het is overzichtelijk en praktisch opgesteld. Het werkt daardoor erg prettig.” De Quality Manager bij VGR Food B.V. deelt in een interview haar ervaringen over de implementatie van CareNet binnen het bedrijf. VGR Food B.V. is gestart met de module Specificaties. “Er was behoefte aan digitalisering om met name structuur aan te brengen in de omvang van informatie en om fouten in specificaties te reduceren.”

Gebruikte diensten

Implementatie

De implementatie van CareNet is goed verlopen bij VGR Food B.V. “Je wordt goed geholpen en krijgt direct advies over de inrichting van de module. Het invoeren van alle grondstoffen kost natuurlijk veel tijd, maar dit verdien je heel snel terug in de periode daarna”, vertelt de Quality Manager. Uiteindelijk leverde de Specificatie module veel tijd op en zaten er daardoor minder fouten in de specificaties. “Het is voor collega’s van andere afdelingen inzichtelijk als ze snel informatie van een bepaald product willen hebben.”

Speciaal voor CareNet gekozen

De Quality Manager van VGR Food B.V. heeft niet zomaar voor CareNet gekozen. Er is specifiek voor CareNet gekozen omdat je in het systeem specificaties in verschillende talen kunt instellen. “Tijdens de implementatie was dit nog in ontwikkeling, maar dit is binnen een aantal maanden operationeel gemaakt door CareNet. Intussen had ik alles ingevoerd en konden vrij snel de eerste meertalige specificaties uit het systeem komen”, vertelt ze. De module Specificaties heeft voor VGR geresulteerd in een lastenverlichting en een vermindering van het aantal fouten, die voorheen door het handmatig invoeren van specificaties wel eens voorkwamen. “Dit is een investering die ieder bedrijf in de voedingsmiddelenbranche zou moeten maken, want je verdient het dubbel en dwars terug. Door het systeem kan ik ook heel snel klanten van de juiste informatie voorzien en heb ik nauwelijks ‘wachtlijsten’ voor deze aanvragen.”

“Dit is een investering die ieder bedrijf in de voedingsmiddelenbranche zou moeten maken, want je verdient het dubbel en dwars terug.”

Snel respons via verschillende kanalen

“De medewerkers bij CareNet zijn erg klantvriendelijk, je wordt altijd snel te woord gestaan door middel van e-mail, telefoon of chat. Ik wist niet eens dat er een online handleiding was! Ik heb mezelf heel veel geleerd, het is een erg gebruiksvriendelijk systeem.” De support van CareNet wordt dus als goed ervaren. De Quality Manager vertelt dat je snel respons krijgt via de telefoon, mail of chat bij een vraag.“ Ze denken met je mee. Zo hebben ze ook een stukje maatwerk opgepakt wat naar tevredenheid is afgerond. Ik kan alleen maar lovend over dit bedrijf spreken.” Ze geeft aan dat ze ook verbeterpunten kan aangeven. “Deze punten hebben op dat moment geen prioriteit, maar worden vaak wel opgepakt door CareNet.”

“Ik kan alleen maar lovend over dit bedrijf spreken.”

Toekomstblik

In de toekomst wil de Quality Manager ook nog kijken naar de andere opties van CareNet. “Op dit moment zijn we aan het inventariseren hoe we de hoeveelheid papier kunnen reduceren op de werkvloer en behoort implementatie van de module Registratie tot de mogelijkheden.” De module E-learning heeft ook haar interesse gewekt. “Personeel op deze manier trainen is erg van deze tijd en ook nog eens effectief. Je krijgt met deze module gemakkelijk inzichtelijk welke competenties je medewerkers al hebben en waar extra training gewenst is.”

boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op Bekijk onze diensten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten