• nl
    • en
    • de

Luiten Food haalt kennis, ervaring en continuïteit in huis

Luiten Food loopt in de markt voorop op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en ketenbeheersing. Het bedrijf besteedt alle kwaliteitsactiviteiten uit aan Normec Quality Assurance. “Zij hebben een hoog kennisniveau en zorgen voor continuïteit”, aldus de directeur. “Zo haal ik het beste in huis.”

Gebruikte diensten

Luiten Food werkt al meer dan 15 jaar samen met Normec Quality Assurance, onderdeel van Normec Foodcare. “Normec Quality Assurance geeft mij continuïteit”, zegt directeur Lennert Luiten. “Meerdere projectmanagers houden zich continu met ons bedrijf bezig. Zij zijn onderdeel van ons team geworden.” Luiten ziet het bovendien als een voordeel dat de QA-projectmanagers ook bij andere bedrijven over de vloer komen. “Ze wisselen onderling ervaringen uit. Daardoor hebben ze meer kennis dan een kwaliteitsmedewerker die je in dienst neemt.”

Beste oplossingen

Marinka Grünbauer, projectmanager bij Normec Quality Assurance, noemt de samenwerking met Luiten Food ‘fenomenaal’. “Kwaliteitszorg heeft bij Luiten een hoge prioriteit. Ik word betrokken bij beslissingen zoals verbouwingen of de aanschaf van nieuwe machines. Zo kan ik een goede bijdrage leveren en echt meedenken over de beste oplossingen vanuit het oogpunt van voedselveiligheid.”

De projectmanager vertelt dat ze bovendien een goede samenwerking heeft met de medewerkers op de werkvloer. “Ook bij hen is het kwaliteitsbewustzijn groot. Ze zien mijn opmerkingen niet als kritiek. Ze horen graag van mij hoe zij hun werk beter kunnen doen.”

Ketens certificeren

Normec Quality Assurance verzorgt regelmatig projecten voor Luiten Food, zoals het implementeren van het IFS-systeem op de werkvloer en het voortraject van het certificeren van ketens in het buitenland. “Ik heb bijvoorbeeld leveranciers in Frankrijk bezocht, om ervoor te zorgen dat zij aan de standaarden van het Beter Leven-keurmerk voldoen”, vertelt Grünbauer. “Vervolgens heb ik de Dierenbescherming uitgenodigd om deze leveranciers te certificeren.”

Luiten: “Normec Quality Assurance zorgt ervoor dat we vooroplopen op het gebied van duurzaamheid, welzijn van dieren, ketenbeheersing en voedselveiligheid. Dat vind ik belangrijk, want daarmee onderscheiden we ons in de markt. Klanten kiezen voor ons omdat we weten wat er gebeurt: niet alleen in ons eigen bedrijf, maar ook bij onze leveranciers.”

Foodlab

Luiten Food maakt gebruik van meer diensten van Normec Foodcare, zoals Normec Foodlab En Normec CareNet Online. “Natuurlijk is het gemakkelijk om alle diensten af te nemen bij één bedrijf”, vertelt de directeur. “Maar dat is niet de reden dat ik voor Normec Foodlab En Normec CareNet Online gekozen heb. Normec Foodlab is een toonaangevend laboratorium met veel kennis en expertise van de vleesindustrie. Zij geven me snel en kundig advies over de beste manier om producten te onderzoeken, in combinatie met de achterliggende wetgeving. Ze ontzorgen mij. Daarom besteden we al onze monsternames uit aan Normec Foodlab. Normec CareNet Online is het modernste online kwaliteitshandboek van dit moment. Ook maken we gebruik van de e-learning en de inspectiemodule, omdat dit ons veel tijdsbesparing oplevert. Normec Foodlab En Normec CareNet Online zijn voor mij dus gewoon de beste spelers in de markt.”

boxarrow-up

Meer informatie

Bent u benieuwd wat onze projectmanagers voor u kunnen betekenen?

Neem contact op Bekijk onze diensten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten