• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Kort, flexibel en daadkrachtig proces bij De Wijndragers

Door de jaren heen heeft De Wijndragers zich ontwikkeld tot moderne mosterd-, dressing- en sauzen producent waar het oude ambacht nog hoog in het vaandel staat. Medio 2008 is het bedrijf met Normec Quality Assurance in contact gekomen. “Normec Quality Assurance is voor ons een vraagbaak op het moment dat wij het niet zeker weten.”

Gebruikte diensten

“Het proces is kort, flexibel, snel en daadkrachtig.”

Als producent van mosterd, sauzen, mayonaises en marinades is De Wijndragers actief in 26 landen. Hun grootste afzetmarkt is in de Benelux, Duitsland en Scandinavië. Medio 2008 is het bedrijf met Normec Quality Assurance in contact gekomen.

BRC certificering

“Wij waren voornemens om ons bedrijf BRC te laten certificeren. Een inmiddels oud-medewerker van Normec Quality Assurance was een bekende van onze voormalige eigenaar. Zodoende zijn we bij Normec Quality Assurance terecht gekomen”, vertelt Milos ter Huurne, Production manager bij De Wijndragers. “We zochten aansluiting van de theorie met de praktijk, kennis van de wetgeving en zochten begeleiding voor het BRC traject.” Normec Quality Assurance heeft De Wijndragers destijds begeleid in dit traject en biedt ieder jaar nog ondersteuning. Inmiddels ondersteunt de projectmanager van Normec Quality Assurance de werknemers van De Wijndragers op het totale kwaliteitssysteem en op het gebied van wet- en regelgeving.

Korte lijnen

Normec Quality Assurance is landelijk gevestigd met onder andere een vestiging in Zwolle. De Wijndragers is gevestigd op hetzelfde terrein als de vestiging van Normec Quality Assurance in Zwolle. “Het proces is kort, flexibel, snel en daadkrachtig. Doordat Normec Quality Assurance een kantoor heeft in hetzelfde kantorencomplex, zijn de lijnen kort.”

Ter Huurne geeft aan de samenwerking als prettig te ervaren. “Normec Quality Assurance is voor ons een vraagbaak op het moment dat wij het niet zeker weten. We kunnen met alle vragen en opmerkingen bij de projectmanager van Normec Quality Assurance terecht.” Naast diensten van Normec Quality Assurance neemt De Wijndragers ook nog andere diensten af van de Normec Foodcare. Ter Huurne vertelt: “Wij nemen diverse diensten af van de Normec Foodcare, zoals Normec CareNet Online en Normec Foodlab. Dit bevalt erg goed! In de toekomst willen we wellicht nog ondersteuning bij het controleren van nieuwe en bestaande labels. Dit doen we nu nog in-house.”

productie De Wijndragers
boxarrow-up

Meer informatie

Ben je benieuwd wat onze projectmanagers voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op Bekijk onze diensten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten