• nl

Projecten

Door onze ruime ervaring met projecten in verschillende branches, grootte van organisaties en bedrijfsculturen, beschikken we over een schat aan ervaring en inzicht. Bij Normec Foodcare bent u altijd verzekerd van een totaaloplossing. Wij zorgen ervoor dat u aan deze eisen voldoet, precies op het gewenste niveau. Wij nemen complete projecten voor u uit handen. Welke eisen er ook gesteld worden aan de kwaliteit of voedselveiligheid van uw product of proces.

50% tijdreductie voor Aviko B.V. met CareNet Inspecties boxarrow-up

Aviko B.V.

“Het lopen van de audit met de iPad met camera en een inspectielijst faciliteert een efficiënte uitvoering van inspecties en audits”.

55% tijdsbesparing met E-learning voor Group of Butchers boxarrow-up

Group of Butchers

“De trainingen worden constant ontwikkeld en regelmatig aangepast.” Er zijn trainingen met gangbare onderwerpen in de voedingsindustrie.

Chemische en microbiologische bepalingen voor Hoogvliet boxarrow-up

Hoogvliet

“MicroCare heeft samen met ons berekend wat de uitgroeimogelijkheden van Listeria bij de verschillende recepturen zijn”, vertelt Bryan Splunter.

Goede opfrisser over voedselveiligheid voor Peijnenburg boxarrow-up

Peijnenburg

Peijnenburg liet de training Voedselveiligheid verzorgen door BK Opleidingen & Trainingen. “Iedereen vond het leuk om de training te volgen”.

Jumbo: ‘Normec Sensory begrijpt onze business’ boxarrow-up

Jumbo

“Normec Sensory begrijpt de business waar we in zitten”, zegt Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo. “Ze zijn snel, flexibel en ze denken mee.”

Kort, flexibel en daadkrachtig proces bij De Wijndragers boxarrow-up

De Wijndragers

“BK is voor ons een vraagbaak op het moment dat wij het niet zeker weten. We kunnen met alle vragen en opmerkingen bij BK terecht.”

Luiten Food haalt kennis, ervaring en continuïteit in huis boxarrow-up

Luiten Food

“Meerdere projectmanagers van BK houden zich continu met ons bedrijf bezig. Zij zijn onderdeel van ons team geworden.”

Maza kiest voor trainingen van BK Opleidingen & Trainingen boxarrow-up

Maza

“Met E-learning zijn uitzendkrachten goed voorbereid en weten wij wat zij in hun mars hebben”, vertelt QA-manager Martin de Winter.

Tijdsbesparing van 60 tot 80% voor Special Refining Company B.V. boxarrow-up

Special Refining company

“We kunnen documenten snel vinden, wijzigingen zijn overzichtelijk weergegeven en er is altijd sprake van een duidelijk versiebeheer.”

Van Dijk Banket houdt tijd over voor andere verbeterprojecten boxarrow-up

Van Dijk Banket

“Etiketteren.nl werkt zeer snel, waardoor wij ook snel kunnen schakelen”, aldus QA-manager Tineke Bergsma van Van Dijk Banket.

Vitaminesperpost.nl tevreden over professionele kennis en expertise boxarrow-up

Vitaminesperpost.nl

“Het is prettig dat wij de consultant konden uitnodigen wanneer het ons paste; de flexibele agenda van BK is een pluspunt.”

Zwanenberg stroomlijnt trainingen voor medewerkers met CareNet boxarrow-up

Zwanenberg

“Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn”, vertelt Pieter Pickhardt.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op Bekijk onze diensten

Meer referenties

© 2018 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten