• nl

  Normec Sensory

  Met sensorisch onderzoek kunt u erachter komen hoe de consument uw product ervaart. Laat uw product testen in één van de Smaakhuizen van Normec Sensory, op locatie of in-home.

  Wilt u een product op smaak laten testen? Normec Sensory kan u helpen met een goed en deskundig smaakonderzoek. In ons Smaakhuis laten we uw producten testen door uw doelgroep. Zo krijgt u een goed beeld hoe uw doelgroep over uw product denkt.

  Smaakhuis

  Er kan voor worden gekozen om een smaakonderzoek te laten uitvoeren in onze testcentrum het Smaakhuis. We hebben Smaakhuizen in Amstelveen, Alkmaar, Den Bosch en Antwerpen. Hiervoor is een speciaal, lokaal panel opgericht met personen die het interessant vinden om regelmatig producten te komen proberen. Het Smaakhuis is met name geschikt voor korte monadische onderzoeken en vergelijkende smaaktesten.

  concept onderzoek testen Normec Sensory

  Non-food FMCG onderzoek

  Niet alleen voedingsmiddelen kunnen bij Normec Sensory worden getest. Ook non-food producten zoals schoonmaakartikelen, persoonlijke verzorgingsproducten en diergerelateerde producten kunnen aan een onderzoek worden onderworpen om erachter te komen wat de consument van de kwaliteit vindt. Bekijk hier voor welke onderzoeken u nog meer bij Normec Sensory terecht kunt.

  © 2019 Normec Foodcare Privacy
  nl
  Offerte aanvragen
  Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten
  IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten