header oranje fruit en groenten

2020: schrijf je in voor onze nieuwe trainingen

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 352 keer bekeken

Nog even en dan staat er weer een nieuw jaar voor de deur. Begin 2020 vol frisse kennis en schrijf je in voor één van onze opleidingen/trainingen. In 2020 starten er twee nieuwe volwaardige kwaliteitsopleidingen op verschillende niveaus. 

MBO 4 Kwaliteitsmedewerker

Samen met SVO vakopleiding food hebben wij de handen ineen geslagen om de opleiding Kwaliteitsmedewerker vorm te geven. Dit heeft geleid tot een specialistische driejarige opleiding die je voorbereid op het werken op een kwaliteitsafdeling van een levensmiddelenbedrijf. Tijdens de opleiding krijg je les van professionals op het gebied van kwaliteitszorg en draag je bij aan het continu verbeteren van de kwaliteit bij het bedrijf waar je werkt. Je gaat één dag in de week naar school. De andere vier dagen werk je bij een leerbedrijf waar je praktijkervaring opdoet. Na deze opleiding beschik je over het officiëleMBO niveau 4 diploma Vakexpert, voeding en kwaliteit (crebonummer 25569). De opleiding start in januari 2020. Nieuwsgierig geworden of heb je vragen. Lees meer informatie over de opleiding Kwaliteitsmedewerker of neem contact op.

Quality and Business Improvement in Food

De kwaliteitsborging van ons voedsel staat onder druk én in de spotlights. Alle reden voor kwaliteitsmanagers – in de breedste zin van het woord – om zich te wapenen. In samenwerking met onze collega’s van N&S Quality en HAS Hogeschool organiseren wij de cursus Quality and Business Improvement in Food. In 12 bijeenkomsten leer je hoe je de kwaliteit van je voedingsmiddelen systematisch kunt bewaken en indien nodig effectief kunt ingrijpen. In kleine groepen doe je theoretische kennis op, om die vervolgens praktisch toe te passen. Aan het einde van het traject heb je een verbetertraject succesvol geïmplementeerd in een organisatie. De cursus start in februari 2020. Benieuwd naar wat je nog meer leert? Lees alle informatie over de cursus Quality and Business Improvement in Food of neem contact op met onze collega’s.

Korte cursussen

Duurt een hele opleiding te lang? Wij hebben ook korte cursussen. Van audits tot communicatie en van microbiologie tot risicomanagement. Bekijk ons trainingsoverzicht.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief